Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Κύκλωμα απαγωγέων - εκβιαστών από το Μπαγκλαντές αποκαλύφθηκε στην… Μανωλάδα


Κύκλωμα απαγωγέων - εκβιαστών από το Μπαγκλαντές αποκαλύφθηκε στην… Μανωλάδα Όλοι θυμόμαστε τα γεγονότα γύρω από τα φραουλοχώραφα της Μανωλάδας, τα οποία πήγαν να φορτώσουν στην Χρυσή οι δημοσιογράφοι και οι πολιτικοί της ξενοκρατίας.

Παρόλη την εδώ και δεκαετίες ιδεολογική τοποθέτηση της Χρυσής Αυγής και παραβλέποντας πλήρως τα γεγονότα, το σύστημα είδε μια ευκαιρία συκοφάντησης του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών και την άδραξε, όπως κάνει ακόμα και σε περιπτώσεις που αυτογελοιοποιείται, όπως π.χ. με την δολοφονία του λαθρομετανάστη στην οδό Αναξαγόρα που έγινε στα πλαίσια ξεκαθαρίσματος λογαριασμών για ναρκωτικά ή όταν δημιουργούσαν ευφάνταστα – πλην αποτυχημένα – φωτομοντάζ, για να στηρίξουν τα παραμύθια τους.

Έτσι και την περίπτωση της Μανωλάδας ακολουθώντας την λογική του συκοφάντη και του ψεύτη άρχισαν να συνδέουν προπαγανδιστικά το όνομα της Χρυσής Αυγής στα γεγονότα, παρά το γεγονός ότι η υπόθεση είχε να κάνει με τα ανομήματα του καθεστώτος που νομιμοποιεί εμμέσως τις δουλοπαροικίες της περιοχής με την ανοχή της αστυνομίας και την ασίγαστη λαθρομετανάστευση υπό τις προτροπές της αριστεράς.  

Έτσι με τον παραμορφωτικό φακό του καθεστώτος μία είδηση που θα έπρεπε να είναι χαστούκι στο καθεστώς, παρουσιάστηκε υπέρ του καθεστώτος, για να εξυπηρετηθούν τα πάσης φύσεως αφεντικά – «νταβατζήδες».

Μία είδηση που δεν θα πρέπει να περιμένετε να έχει ανάλογη προβολή, είναι η σημερινή που αφορά και πάλι την Μανωλάδα και τους λαθρομετανάστες. Σύμφωνα λοιπόν με την ειδησεογραφία ένα ολόκληρο κύκλωμα απαγωγών, εκμετάλλευσης και εκβιασμού λαθρομεταναστών αποτελούμενο από λαθρομετανάστες ξεσκεπάστηκε . Αξίζει δε να σημειωθεί ότι το κύκλωμα είχε παρακλάδι και στην Τουρκία.

Ιδού λοιπόν πεδίον δόξης λαμπρόν για τις αντιρατσιστικές υπηρεσίες του κ. Δένδια, εκτός κι αν στους δράστες υπάρχουν και άτομα στα οποία έδωσε άσυλο ο κ. υπουργός, οπότε δημιουργείται κάποια τρόπον τινά επιπλοκή.