Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Ανενόχλητοι αλωνίζουν σε όλη τη χώρα οι αλβανοί δραπέτες των Τρικάλων - Ένας απο αυτούς έκλεψε σήμερα το ένα εκατομμύριο από τη Λάρισα!

- Ο 25χρονος Αλβανός συμμετείχε στη ληστεία της τράπεζας στην κεντρική πλατεία της πόλης
- Οι ληστές χρησιμοποίησαν Καλάσνικοφ
- Σχεδόν δύο μήνες κυκλοφορούν ελεύθεροι οι δραπέτες
- Ανησυχία για νέα "χτυπήματα"

Το είχαν πει αστυνομικές πηγές... Όσο περνά ο καιρός, οι ασύλληπτοι δραπέτες θα "χτυπούν" στόχους για να εξασφαλίσουν χρήματα. Κάτι τέτοιο συνέβη και σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ανάμεσα στους ληστές της τράπεζας στη Λάρισα, είναι και 25χρονος αλβανός Klement Cala. Ένας από τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, που έχει εμπλακεί και στην κλοπή του λευκού τρανσπόρτερ στην Κόρινθο, που είχε κλαπεί μαζί με μια νεκροφόρα,
αλλά και στη συμπλοκή στα Ίσθμια, με θύμα την 25χρονη Κατερίνα.


Τώρα, το αποτύπωμα του 25χρονου βρέθηκε στον γκισέ της τράπεζας της Λάρισας, στην οποία έγινε η ληστεία του ενός εκατομμυρίου ευρώ!
Μάλιστα, οι ληστές, όχι μόνο μπήκαν με Καλάσνικοφ, όχι μόνο άφησαν με θράσος ακάλυπτα τα πρόσωπά τους αλλά... έφυγαν σαν αίλουροι πηδώντας σε διπλανή οικοδομή!

Στο πλαίσιο της κινητοποίησης των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό των δραστών έχουν "στηθεί" αστυνομικά "μπλόκα" σε επίκαιρα σημεία του ευρύτερου οδικού δικτύου. Γίνονται περιπολίες ενώ το ελικόπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας ψάχνει από αέρος.

Από τις μέχρι τώρα έρευνες, εντοπίσθηκε ένα καμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή την 17-10-2011 από περιοχή της Αττικής. H συσχέτιση του συγκεκριμένου αυτοκινήτου με τη διαφυγή των δραστών της ληστείας διερευνάται...