Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2012

Σύλληψη ΑΛΒΑΝΟΥ για απόπειρα ανθρωποκτονίας ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗΣ

Ένας 41χρονος αλλοδαπός, εναντίον του οποίου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας, συνελλήφθη προχτές το μεσημέρι στο Τελωνείο Κρυσταλλοπηγής.

Ο Αλβανός υπήκοος που πηγαινοέρχεται μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας, διέμενε το 2009 στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου φέρεται να εμπλέκεται σε απόπειρα ανθρωποκτονίας. Μάλιστα, ο ανακριτής της δικαστικής υπηρεσίας Ηρακλείου, είχε εκδώσει ένταλμα σύλληψης κατά του 41χρονου.

Ο τελευταίος μετέβη προχτές το μεσημέρι στο Τελωνείο Κρυσταλλοπηγής, με σκοπό να εξέλθει στην Αλβανία. Κατά τον διαβατηριακό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο ταξιδιώτης δεν ήταν και τόσο …αθώος. Αντιθέτως, το όνομά του είναι καταχωρημένο στον κατάλογο ανεπιθύμητων, καθώς ο 41χρονος αλλοδαπός έχει σε βάρος του ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας που σημειώθηκε τον Ιούνιο του 2009 στον Κρουσώνα Ηρακλείου.

Χθες (16-02-2012) το μεσημέρι στην Κρυσταλλοπηγή - Φλώρινας, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής συνέλαβαν 41χρονο αλλοδαπό σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Καστοριάς, ενώ θα υπάρξει συνεργασία με τις δικαστικές αρχές Ηρακλείου για τα περαιτέρω.

Χ.Β.
e-ptolemeos.gr