Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012

Κρήτη : Πακιστανός λαθρομετανάστης δικάζεται για παράνομη είσοδο, ληστεία και βιασμό 13χρονου ομοεθνή του

Ξαναζωντανεύει, την ερχόμενη Τρίτη (14-02-2012), στο Μεικτό ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου η υπόθεση ληστείας και βιασμού ενός αγοριού από το Πακιστάν, που στα 13 του χρόνια έπεσε στα χέρια ομοεθνούς του. 

Tον λήστεψε, τον βίασε, ενώ τον κλείδωσε στο σπίτι που διέμεναν στο Τυμπάκι, μην επιτρέποντάς του να φύγει.

Όλα συνέβησαν στις 6 Απριλίου του 2011, στο Τυμπάκι, όταν ο Πακιστανός λαθρομετανάστης επιτέθηκε στο 13χρονο ομοεθνή του, με τον οποίο - μαζί και με μερικά ακόμη άτομα - ζούσαν στο ίδιο σπίτι. 

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε το 13χρονο αγόρι στην αστυνομία, όταν κατάφερε να ξεφύγει, ο άνδρας το χτύπησε με δύναμη στο πρόσωπο και την κοιλιά, ενώ του έκλεψε από το παντελόνι 217 ευρώ.

Το επόμενο μεσημέρι κλείδωσε την πόρτα του σπιτιού, εγκλωβίζοντας το παιδί μέσα. Αμέσως μετά το χτύπησε με ένα ξύλο σε όλο του το σώμα, ενώ αφού έκαμψε τις αντιστάσεις του και παρά το ότι ο μικρός φώναζε και του ζητούσε να σταματήσει, εκείνος τον βίασε.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο Πακιστανός συνελήφθη και οδηγείται την Τρίτη ενώπιον της Δικαιοσύνης, κατηγορούμενος για ληστεία, βιασμό, αποπλάνηση ανηλίκου που συμπλήρωσε τα 12 αλλά όχι τα 14 έτη, παράνομη παρακράτηση, απλή σωματική βλάβη και παράνομη είσοδο στη χώρα.