Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2012

Τρίκαλα: Έξω φρενών οι Αλβανοί με τους λαθρομετανάστες! ... (εδώ γελάμε)

Ο πρόεδρος των Αλβανών που ζουν στην πόλη, ζητάει από το κράτος να αναλάβει δράση για να λύσει το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης.

 

Να ληφθεί μέριμνα ώστε να επαναπατριστούν οι λαθρομετανάστες ζητά ο πρόεδρος των Αλβανών που ζουν στα Τρίκαλα, Βάιος Ντίμπρα. ''Η οικονομική κρίση που περνάει η Ελλάδα μας έχει επηρεάσει όλους'' λέει ο πρόεδρος και συνεχίζει...

''χάνουμε μεροκάματα και βρισκόμαστε σε εξαιρετικά δύσκολη οικονομική θέση. Άνθρωποι που ήρθαμε και εγκατασταθήκαμε στην Ελλάδα, ακολουθήσαμε όλες τις νόμιμες διαδικασίες, στείλαμε τα παιδιά μας στα σχολεία, βρισκόμαστε τώρα στο χείλος του γκρεμού και στα όρια της επιβίωσης...

Για τις ελάχιστες δουλειές που υπάρχουν πια προτιμούν όλοι τους λαθρομετανάστες, κυρίως από Πακιστάν και χώρες της Ασίας και της Αφρικής, οι οποίοι παίρνουν χαμηλά μεροκάματα. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση''.

Σύμφωνα με το trikalavoice.gr, περισσότερες από 40-50 οικογένειες Αλβανών οι οποίοι ζούσαν για 20 και πλέον χρόνια στην Ελλάδα έφυγαν τον τελευταίο χρόνο από τα Τρίκαλα.

πηγη newsit


σχόλιο :  Το ακούσαμε και αυτό. Οι παλιοί λαθρομετανάστες παραπονιούνται για τους τωρινούς λαθρομετανάστες. οι αλβανοί που ρήμαξαν την οικονομία μας μεταφέροντας ότι έβγαζαν σε αλβανικές τράπεζες , οι αλβανοι που γεμισαν την Ελλάδα με τους σεσημασμένους εγκληματίες δολοφόνους τους.. τωρα μας εγκαταλείπουν με δάκρυα στις δύσκολες στιγμές και όταν ανακάμψει η ελλάδα έχωντας φτύσει αίμα *κυριολεκτικά* ο Έλληνας, τότε θα μας ξαναφορτωθούν!