Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ!

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ DEFENCENET ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΙΛΟΧΑΪΔΕΥΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ... 

Άλλη μία απόδειξη της δημοκρατικότητας του αλβανικού κράτους είχαμε πριν από μερικές ημέρες. 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες η ομογενής Δικαστικός Λορένα Κόντρα απολύθηκε από το ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο της Αλβανίας, επειδή αρνήθηκε να υπογράψει το έγγραφο, που διακινείται από την «Ερυθρόμαυρη Συμμαχία», μία νέο εθνικιστική αλβανική οργάνωση, κατά της αναγραφής εθνικότητας και θρησκεύματος στην προσεχή απογραφή.

Η ομογενής δήλωσε ότι είναι ελληνικής καταγωγής και δεν συμφωνεί με το κείμενο. Μετά από αυτό ενημερώθηκε από την υπηρεσία της ότι απολύεται, τόσο απλά και τόσο δημοκρατικά. Υπενθυμίζεται ότι την "Ερυθρόμαυρη Συμμαχία" στηρίζει δημόσια ο αντιπρόεδρος του Ανώτατου Συμβουλίου Δικαιοσύνης Kreshnik Spahiu.

Δυστυχώς τα περιστατικά αυτά καθώς και οι προκλητικές απόπειρες Αλβανών υπηκόων να εισέλθουν στην Ελλάδα με διαβατήρια στα οποία αναγράφεται ως τόπος γέννησης η Τσαμουριά, αποδεικνύουν ότι η Αλβανία ακολουθεί το παράδειγμα της ΠΓΔΜ όπου ο εξτρεμισμός και ο εθνικισμός τοποθετούνται σε υψηλότερη κλίμακα προτεραιοτήτων από την ένταξη των χωρών αυτών στην ΕΕ.

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται η υστέρηση των χωρών αυτών σε δημοκρατικούς θεσμούς, αποδεικνύεται ότι υπάρχει ζήτημα στην διάκριση των εξουσιών και στην λειτουργία αυτού που ονομάζουμε κράτος δικαίου.

Παρά το γεγονός ότι τα περιστατικά αυτά καθώς και η εκδίωξη της ομογενούς από την θέση της για λόγους που δεν έχουν καμία σχέση με την εργασία της είναι γνωστά στο ελληνικό ΥΠΕΞ μέχρι σήμερα δεν υπάρχει κάποια αντίδραση για το συγκεκριμένο περιστατικό.