Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Αιγύπτιος λαθρομετανάστης ο παρ’ ολίγον δολοφόνος του ζευγαριού ηλικιωμένων στην Γ’ Σεπτεμβρίου..

Εξιχνιάσθηκε η υπόθεση της ληστείας και του σοβαρού τραυματισμού, ζεύγους ηλικιωμένων σε διαμέρισμα επί της οδού Γ’ Σεπτεμβρίου. 

Δράστης είναι 32χρονος αλλοδαπός, Αιγύπτιος, ο οποίος αναγνωρίσθηκε από την παθούσα και συνελήφθη στον Άγιο Παντελεήμονα.




Την τραγική εικόνα με τον τραυματισμένο γέροντα είχαν καταγράψει φίλοι του Κινήματός μας και είχαμε δημοσιοποιήσει λίγη ώρα μετά το συμβάν. Ήταν προφανής από τις εν λόγω εικόνες η 100% δολοφονική πρόθεση του δράστη και το μίσος του εις βάρος των ηλικιωμένων Ελλήνων.

Το ιστολόγιό μας απο την πρώτη στιγμή είχε αναφέρει -σύμφωνα με τις μαρτυρίες την ηλικιωμένης- οτι ο δράστης ήταν αλλοδαπός ( κάτι που τα γνωστά μέσα πληροφόρησης το έθαψαν και "ξέχασαν" να το αναφέρουν στους αναγνώστες τους, προσπαθώντας ταυτόχρονα να παραπληροφορήσουν την κοινή γνώμη!  )

Επειδή όμως τα γραπτά είναι αυτά που μένουν, ας δούμε τι έγραφε την ίδια ακριβώς ημέρα με το συμβάν η… “έγκυρη” (εδώ γελάνε) ιστοσελίδα Ζούγκλα του απαλλαγμένου με Ι5 (ως ψυχασθενή) από τον Στρατό, Μάκη Τριανταφυλλόπουλου:
“Ο ληστής ήταν μάλλον η… γιαγιά: Γείτονες ανέβηκαν στο διαμέρισα και βρήκαν τραυματισμένο στο κεφάλι τον σύζυγό της και αμέσως κάλεσαν ασθενοφόρο που μετέφερε και τους δύο σε νοσοκομείο. Η γυναίκα είπε στους αστυνομικούς ότι τους τραυμάτισαν άγνωστοι που μπήκαν στο διαμέρισμα για να κλέψουν, ωστόσο η αστυνομία αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα και συνεχίζει την έρευνα της υπόθεσης καθώς το ζευγάρι είχε πολλά προβλήματα και καυγάδιζε συχνά…”

Το επίπεδο της παραπληροφόρησης και της αντιρατσιστικής προπαγάνδας είναι τόσο χαμηλό, που κάνει ακόμα και τα μικρά παιδιά να γελάνε. Σε κάθε περίπτωση αυτό που εντυπωσιάζει είναι το μίσος κατά των Ελλήνων. Δύο συμπολίτες μας παραλίγο να χάσουν τη ζωή τους και οι ψεύτες της “ενημέρωσης” έλεγαν τόσο χοντροκομμένα ψέμματα, στα πλαίσια της αντιρατσιστικής προπαγάνδας τους. 

Φυσικά το εν λόγω άρθρο σήμερα το πρωί είχε κάνει φτερά…