Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Συνελήφθησαν οι δύο αλλοδαποί που βίασαν χτές την γερμανίδα ξεναγό

Η Γερμανίδα ξεναγός που έζησε τον απόλυτο εφιάλτη, αναγνώρισε στα πρόσωπα δύο υπόπτων τους βιαστές της.  "Αυτοί με βίασαν στην παραλία - Με έδεσαν και με έκλεψαν''!

 

Δύο Ινδοί που διαμένουν στο Ρέθυμνο συνελήφθησαν, σύμφωνα με το flashnews.gr, ως κατηγορούμενοι για τον βιασμό μιας 30χρονης Γερμανίδας. Ο ένας απο τους δύο φέρεται ως ο δράστης του βιασμού και ο άλλος ως συνεργός. 
 
Οι αστυνομικές αρχές του Ρεθύμνου οδηγήθηκαν στην σύλληψη των δύο Ινδών μετά απο πολλές προσαγωγές κυρίως αλλοδαπών, σύμφωνα με τις περιγραφές της άτυχης γυναίκας, η οποία και αναγνώρισε τους βασανιστές της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ : To χρονικό του βιασμού
Το βράδυ της περασμένης Κυριακής (12-06-2011) και ενώ 30χρονη Γερμανίδα, που εργάζεται ως ξεναγός στο Ρέθυμνο, έκανε τζόκιν σε παραλία της περιοχής, της επιτέθηκαν οι δύο άγνωστοι και με την άσκηση σωματικής βίας την οδήγησαν σε εγκαταλελειμμένο παρακείμενο κτίριο όπου την έδεσαν πισθάγκωνα και την βίασαν.
Στη συνέχεια την εγκατέλειψαν στο σημείο και εξαφανίσθηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση, αφού πρώτα της αφαίρεσαν το κινητό της τηλέφωνο καθώς και το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ. Παρόλη την βαναυσότητα που έζησε η 30χρονη γερμανίδα, βρήκε το θάρρος και το ίδιο βράδυ κατήγγειλε το περιστατικό.