Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Οι ισλαμιστές τρομοκράτες είναι εδώ: Τζαμιά εκκόλαψης τζιχαντιστών στην Αττική!


Οι ισλαμιστές τρομοκράτες είναι εδώ: Τζαμιά εκκόλαψης τζιχαντιστών στην Αττική!Όσο κι αν προσπαθούν οι κήρυκες της «πολιτικής ορθότητας», του πολυπολιτισμού και των «ανοιχτών συνόρων» να συσκοτίσουν την ατμόσφαιρα γύρω από τον ενδεχόμενο κίνδυνο ισλαμικής τρομοκρατίας και στην Ελλάδα, φαίνεται ότι τα πράγματα κινούνται διαφορετικά από τις επιθυμίες-ιδεοληψίες τους.

Όπως αποκαλύπτει η «Ελευθερία του Τύπου», κάτω από τον χαρακτηριστικό τίτλο «Τζαμιά μίσους στην Αττική» και υπότιτλο «Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας τρεις (από τους 80 που έχουν χαρτογραφηθεί) τόποι μουσουλμανικής λατρείας με ακραία κηρύγματα ιμάμηδων. Ζουμ στους διαλόγους που αφορούν τα τρομοκρατικά χτυπήματα στην Ευρώπη», γράφει μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Στην πλήρη χαρτογράφηση όλων των άτυπων χώρων λατρείας μουσουλμάνων που βρίσκονται στην Αττική έχουν προχωρήσει οι αρχές ασφαλείας. Σημεία σε όλο τον νομό όπου συγκεντρώνονται οι μουσουλμάνοι έχουν κατά καταχωριστεί με πλήρη διεύθυνση, ακόμη και με τον αριθμό ατόμων που τα επισκέπτονται. Μάλιστα στο μικροσκόπιο έχει μπει ακόμη και η "γλώσσα" που χρησιμοποιείται στους λόγους των ιμάμηδων, καθώς ερευνάται αν στους χώρους αυτούς γίνονται δεκτά ακραία κηρύγματα ή διάλογοι "υποστήριξης" των πρόσφατων τρομοκρατικών επιθέσεων σε μεγάλες πόλεις της Ευρώπης, όπως η πρόσφατη στον πεζόδρομο Λας Ράμπλας της Βαρκελώνης […]

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες αυτή τη στιγμή υπάρχουν 80 ενεργοί χώροι λατρείας και από αυτούς οι τρεις βρίσκονται στο μικροσκόπιο των αρχών ασφαλείας, καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι κάποια άτομα δεν δίστασαν να εκφραστούν με σκληρό και ακραίο τρόπο για τον δυτικό κόσμο και τον τρόπο ζωής σε αυτές τις χώρες.

Η εντολή που έχει δοθεί ύστερα από αυτή τη διαπίστωση ήταν να απλωθεί ένα δίχτυ ενημέρωσης και πληροφόρησης για τα όσα συμβαίνουν εκεί.


Οι αναφορές που φτάνουν στην ΕΛ.ΑΣ. είναι καθημερινές για το πότε άνοιξαν και ποια ώρα έκλεισαν οι συγκεκριμένοι χώροι, πόσα και κυρίως ποια άτομα τους επισκέφθηκαν και πάνω από όλα τι ακούγεται στα κηρύγματα των ιμάμηδων και αν η γλώσσα που χρησιμοποιούν είναι ακραία ή ακόμα και αν δικαιολογούν τα φρικτά εγκλήματα ισλαμιστών στην Ευρώπη.

Όμως οι αρχές ενημερώνονται και για το παρελθόν των μουσουλμάνων που επισκέπτονται τους τρεις αυτούς χώρους λατρείας. Δηλαδή έχουν καταγράψει ποιοι έχουν ταξιδέψει στη Συρία για να πολεμήσουν και πότε επέστρεψαν. Συμπληρωματικά σε όλο αυτό το πλέγμα ασφαλείας θα πρέπει κανείς να υπολογίζει ότι ήδη από την αρχή του πολέμου στη Συρία, πέντε άτομα που έφυγαν από την Ελλάδα για να πολεμήσουν στη χώρα τους δεν έχουν επιστρέψει ακόμα και οι συγγενείς του βρίσκονται σε διακριτική παρακολούθηση».

Δεν είναι διόλου απίθανο οι διάφοροι γραφικοί «δικαιωματάκηδες», που τρώνε  και πίνουν εκ τους ασφαλούς στις πολυτελείς οικίες τους (από τις οποίες, ακτίνες χιλιομέτρων πρέπει να διασχίσουν για να πάνε στα μέρη εκείνα όπου ζουν οι λαθρομετανάστες, δίπλα βεβαίως στους Έλληνες τους οποίους οι «δικαιωματάκηδες» προειδοποιούν ότι οποιαδήποτε διαφωνία τους για υποχρεωτική συμβίωση με τους «πρόσφυγες», είναι «μισαλλοδοξία», «ρατσιστική πράξη», «τελεστικός λόγος» και όλους αυτούς τους λεκτικούς νεωτερισμούς, με τους οποίους θέλουν να εξυπηρετήσουν τον ανθελληνισμό και τις ιδεοληψίες που τους διέπουν), να διαμαρτυρηθούν για «στοχοποίηση μεταναστών», «ισλαμοφοβία» κ.λπ.

Η ζωή, όμως, των Ανθρώπων είναι πολυτιμότερη από τον εκτός τόπου και χρόνου «δικαιωματισμό» των (κατά τα άλλα) γραφικών αυτών τύπων. Γι’ αυτό, και οι όποιες διαμαρτυρίες τους πρέπει να πηγαίνουν κατευθείαν στον φυσικό τους χώρο, στον κάλαθο των αχρήστων.

Το κακό είναι ότι η εθνομηδενιστική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, επεκτείνοντας στο έπακρο την «αντιρατσιστική» πολιτική των άλλων μνημονιακών προκατόχων της, έχει καταστήσει σαφές όχι μόνο ότι η Ελλάδα θα μπορέσει να αποτελέσει καταφύγιο μονιμότητας των λαθρομεταναστών, αλλά και ότι είναι εντελώς ανίκανη να αντιμετωπίσει ένα (απευκταίο) τρομοκρατικό χτύπημα των τζιχαντιστών.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ