Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

Έρχονται χωρίς σταματημό: 456 λαθρομετανάστες στα νησιά του Αιγαίου σε μία εβδομάδα!


Έρχονται χωρίς σταματημό: 456 λαθρομετανάστες στα νησιά του Αιγαίου σε μία εβδομάδα!Την στιγμή που ο Μουζάλας πανηγυρίζει για την εφαρμογή του Δουβλίνο ΙΙ εκατοντάδες λαθρομετανάστες εισέρχονται παράνομα στα νησιά του Αιγαίου.

H χώρα μας λοιπόν με τις ευλογίες των συριζαίων γίνεται και πάλι δημοφιλής προορισμός για τους λαθρομετανάστες, αφού όποιος μπει παράνομα και καταφέρει να φτάσει Γερμανία ή σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα, τότε θα απελαύνεται με συνοπτικές διαδικασίες πίσω στην Ελλάδα και όχι στην χώρα προέλευσής του!

Και φυσικά οι πρώτοι που στέλνονται πίσω θα είναι η «αφρόκρεμα»… δηλαδή ληστές, βιαστές, εγκληματίες και φυσικά σκληροπυρηνικοί ισλαμιστές.

Συνολικά 456 λαθρομετανάστες πέρασαν στα νησιά του βορείου Αιγαίου την τελευταία εβδομάδα, από την Τρίτη 1 Αυγούστου έως την Δευτέρα 7 Αυγούστου.
Συγκεκριμένα, στη Λέσβο πέρασαν 99 άτομα, στη Χίο 130 και τη Σάμο 227.

Σημειώνουμε ότι κατά τη διάρκεια της νύχτας Πλοίο Ανοιχτής Θαλάσσης του Λιμενικού Σώματος προχώρησε στη διάσωση και περισυλλογή 54 ατόμων που επέβαιναν σε φουσκωτό σκάφος στη θαλάσσια περιοχή των Οινουσσών.

Επίσης, άλλοι 74 που επέβαιναν και αυτοί σε φουσκωτό περισυλλέγησαν από σκάφος του λιμενικού, στη θαλάσσια περιοχή της Αγ. Ερμιόνης στη Χίο.