Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

ΕΔΩΣΑΝ 7ΗΜΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΣΕ ΑΛΒΑΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΚΩ, ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΤΟΥ!!!

Σοκ στα Τίρανα! 32χρονος Αλβανός, τρόφιμος των φυλακών της Κω, με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Δωδεκανήσου επί κακουργημάτων με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 8 ετών για κλοπές σε αυτοκίνητα στη Ρόδο, σκότωσε στο Λαπράκ στα Τίρανα την σύζυγο και την πεθερά του και αυτοκτόνησε, ενώπιον των 3 παιδιών του, ενώ τελούσε σε 7ήμερη άδεια!

Πρόκειται για τον Emiljano Rustemi, που ενεπλάκη με τον ομοεθνή του Salvador Mala, 22 ετών, στη µεγαλύτερη µέχρι σήµερα υπόθεση κλοπών και διαρρήξεων που απασχόλησε το νησί.

Ο Emiljano Rustemi έλαβε συγκεκριμένα τη Δευτέρα άδεια από τις φυλακές της Κω, όπως εξάλλου και στο παρελθόν και αφού παραβίασε την απαγόρευση εξόδου του από την Κω, επέστρεψε στην Αλβανία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον αλβανικό τύπο τα ξημερώματα της Τρίτης και συγκεκριμένα περί ώραν 05.55 μετέβη στην οικία της 65χρονης πεθεράς του Engjellyshe Shagiri στην οποία διέμενε η 28χρονη σύζυγός του Izaura και τα τρία τους παιδιά και ζήτησε να της μιλήσει.

Η σχέση του ζευγαριού φέρεται να περνούσε κρίση και η 28χρονη του είχε δηλώσει την πρόθεσή της να χωρίσουν.

Σύμφωνα με το dimokratiki.gr αφού μπήκε στο σπίτι κλείστηκε σε ένα δωμάτιο με τη σύζυγο του και άρχισαν να συζητούν μέχρι που έβγαλε μέσα από ένα σακίδιο που έφερε μαζί του ένα αυτόματο όπλο τύπου Kαλάσνικοφ και την σκότωσε.

Η πεθερά του μπήκε έντρομη στο δωμάτιο και δέχτηκε και η ίδια βολές από το ίδιο αυτόματο όπλο, ενώ στη συνέχεια ο 32χρονος αυτοκτόνησε ενώπιον των τριών παιδιών του!

Η Διοίκηση των Φυλακών Κω, ενημέρωσε σχετικά τις αρμόδιες αρχές της χώρας μας και αναμένει επίσημη ενημέρωση από τις αλβανικές αρχές.

Πηγή:www.dimokratiki.gr