Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΧΑΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! ΤΙΓΚΑ ΣΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΠΛΕΟΝ Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ (ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ;) ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΓΙΑ 7 ΜΗΝΕΣ...ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΑΠΕΛΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ 7ΜΗΝΟ! ΔΗΛΑΔΗ ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ!!! ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ.


Ούτε παιδιά, ούτε γυναίκες ανάμεσα στους λαθρομετανάστες που απελευθερώνονται! 
Τι σημαίνει αυτό; Προφανώς και σημαίνει εισβολή στρατού Τζιχαντιστών με τις ευχές και την άδεια της κυβέρνησης Τσίπρα!!!

Κάθε μέρα πλέον δεκάδες πούλμαν μεταφέρουν τους Τζιχαντιστές στο κέντρο της Αθήνας και τους αφήνουν ελεύθερους!!!!

Αποβιβάζονται  με πράσινους φακέλους και έγγραφα στα χέρια, λέγοντας οι ίδιοι ότι με αυτά τους χορηγείται ένας μήνας και μετά εξάμηνη άδεια παραμονής στη χώρα - χωρίς καν πρόβλεψη για απέλαση μετά του 7μήνου!!! Αυτοί θα είναι μετά που θα πάρουν και την ιθαγένεια...


Έτσι ακριβώς έχει η κατάσταση και όλοι όσοι σκέπτονται μπορούν να καταλάβουν που οδηγείται η χώρα μας με αυτή την πρωτοφανή παγκοσμίως μεταναστευτική ή καλύτερα, ανθελληνική και προδοτική πολιτική!!!!!!