Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Χειροπέδες σε 38χρονο Αλβανό για διακίνηση ναρκωτικών – Σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για «ξέπλυμα»


peripoliko_533_355Φυγόποινος ήταν ο 38χρονος Αλβανός που έπεσε στα χέρια των ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, ενώ μετέφερε με το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένα μεγάλο φορτίο χασίς που είχε παραλάβει από το καρτέλ της πατρίδας του.

Σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Ιωαννίνων με ποινή φυλάκισης τριών ετών για συνέργεια σε νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.

Και ενώ οι αστυνομικές αρχές τον αναζητούσαν για την εκτίσει, εκείνος συνέχιζε τις παρανομίες κάνοντας το «βαποράκι» για λογαριασμό των ομοεθνών του «βαρόνων» του χασίς.

Οι αστυνομικοί εγκλώβισαν το αυτοκίνητο του 38χρονου στο 52ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Κοζάνης – Ιωαννίνων και έκαναν έρευνα στο εσωτερικό του, όπου βρήκαν 24 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 22 κιλών και 500 γραμμαρίων.

Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν, όπως και το αυτοκίνητο του δράστη που παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενος για διακίνηση και μεταφορά ναρκωτικών.