Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

ΔΥΟ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ 64 ΚΛΟΠΕΣ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΙΕΣ!




travmatisan-astynomiko-oi-alvanoi-listes-sto-kryoneri--pyrovolousan-synexos-1-315x236Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά εξήντα τέσσερις (64) κλοπές και ληστείες είχε διαπράξει δίδυμο «κατατρεγμένων οικονομικών μεταναστών» από την Αλβανία σε διάφορες περιοχές της χώρας – κυρίως όμως στην Χαλκιδική.

Πιο συγκεκριμένα, συνελήφθησαν δύο Αλβανοί, 21 και 22 ετών, που είχαν διαπράξει 57 κλοπές- διαρρήξεις σε κατοικίες σε Χαλκιδική, τρεις κλοπές στη Φλώρινα και άλλες δύο στην Πέλλα. 

Προέκυψε, επίσης, ότι οι δύο συλληφθέντες, μαζί με άλλους δύο ομοεθνείς τους, που αναζητούνται, εμπλέκονται σε ένοπλη ληστεία. Πρόκειται για ληστεία που έγινε τον Σεπτέμβριο του 2014 σε σπίτι που διέμενε ζευγάρι ανυπεράσπιστων ηλικιωμένων Ελλήνων στην Ευξεινούπολη Βόλου, όπου αφού τους έδεσαν και τους φίμωσαν, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ.

Οι δράστες, έκλεβαν συνήθως ηλεκτρονικές συσκευές, εργαλεία, χρήματα και άλλα αντικείμενα, ενώ συνήθως έκλεβαν και οχήματα προκειμένου να διαφύγουν με αυτά και να μεταφέρουν τη λεία τους.
Η «μπάζα» τους ανέρχεται σε περίπου 150.000 ευρώ!

Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!