Δευτέρα, 1 Δεκεμβρίου 2014

Αλβανίδα εισήγαγε ναρκωτικά από την Τουρκία – Ήταν “ντυμένη” με 3,6 κιλά ηρωίνης


n2Σε χειροποίητο αξεσουάρ μέσης μετέτρεψε δέματα ηρωίνης, γυναίκα που εντόπισαν και συνέλαβαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, έπειτα από οργανωμένη διακλαδική επιχείρηση που έλαβε χώρα την Πέμπτη και την Παρασκευή, στις περιοχές Έβρου και Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για 39χρονη Αλβανίδα, μέλος διαμετακομιστικού κυκλώματος εισαγωγής και διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ηρωίνης.

Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι, η συλληφθείσα, επιβαίνοντας σε λεωφορείο που εξυπηρετούσε το δρομολόγιο Κωνσταντινούπολη – Θεσσαλονίκη, εισήγαγε την ποσότητα ηρωίνης από την Τουρκία, μέσω του μεθοριακού σταθμού Κήπων Έβρου.

Η δράστιδα είχε αποκρύψει επιμελώς σε ειδικά διαμορφωμένο εσώρουχο μέσης, πέντε δέματα ηρωίνης, συνολικού βάρους 3 κιλών και 625 γραμμαρίων.

Σημειώνεται, ότι τα δέματα καλύπτονταν από μείγματα μπαχαρικών και καφέ, με τη βοήθεια σελοφάν, γεγονός που καθιστούσε εξαιρετικά δυσχερή τον εντοπισμό και την ανίχνευσή τους, σε πιθανό έλεγχο.


Από την κατοχή και το σπίτι της 39χρονης που βρίσκεται στην περιοχή της Κατερίνης, κατασχέθηκαν συνολικά: Πέντε δέματα ηρωίνης, συνολικού βάρους 3 κιλών και 625 γραμμαρίων, τρία κινητά τηλέφωνα, τα οποία χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές της, 1.350 ευρώ και ένα εισιτήριο μεταφοράς επιβάτη από την Κωνσταντινούπολη στη Θεσσαλονίκη, με συγκεκριμένη ημερομηνία αναχώρησης και στοιχεία κατόχου της 39χρονης.