Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2013

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ... Πληθυσμιακή αλλοίωση της Ελλάδας: Θα δίνουν άμεσα άδειες παραμονής & ιθαγένεια! ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ! ΔΙΔΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ!!

Η κυβέρνηση, υπό την πίεση του ΠΑΣΟΚ, ανοίγει διάπλατα τα σύνορα της χώρας στους λαθρομετανάστες με την εφαρμογή Νέου Μεταναστευτικού Κώδικα, με τον οποίο διευκολύνει  την χορήγηση αδειών διαμονής απαλείφοντας μια σειρά διαδικασιών και προϋποθέσεων που προϋπήρχαν για να διευκολύνουν την παραμονή τους στην Ελλάδα, ενώ πλέον θα χορηγείται και ιθαγένεια στα παιδιά των λαθρομεταναστών!

Π.χ. από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά απαλείφονται πάνω από 20 ενώ οι κατηγορίες αδειών διαμονής μειώνονται από 50 σε 19 και πλέον τίθεται εξαιρετικά έντονα το θέμα της πληθυσμιακής αλλοίωσης, το οποίο είναι και το ζητούμενο γι αυτούς που σκαρφίζονται τέτοιου είδους νομοσχέδια: Η Ελλάδα πρέπει να πάψει να είναι εθνικά ομοιογενής χώρα για να περάσουν τα σχέδιά τους...

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών (βουλευτής του ΠΑΣΟΚ) Λεωνίδας Γρηγοράκος ανέφερε ότι με τη νέα νομοθετική πρωτοβουλία θα δίνεται άδεια παραμονής στα παιδιά των νόμιμων μεταναστών επί μακρόν διαμένοντων! 

Όταν αυτά φθάνουν στην ηλικία των 18, θα μπορούν να καταθέτουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, προκειμένου να ενεργοποιηθεί η διαδικασία για τη χορήγηση ιθαγένειας!
Είναι ο ίδιος που είχε ταχθεί υπέρ της "κολοβής" Βουλής, δηλαδή ότι "Μπορεί χωρίς κανένα πρόβλημα να λειτουργήσει η Βουλή και με 282 βουλευτές αν παραιτηθούν οι βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου" όπως είχε ισχυριστεί!

Επίσης, με τη χορήγηση άδειας επί μακρόν διαμονής, οι νόμιμοι μετανάστες που βρίσκονται στην Ελλάδα θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδεύουν και σε άλλα κράτη της Ε.Ε. (αυτό απαραίτητα δεν είναι κακό γιατί σίγουρα θα "ξεφορτώνονται" αλλού!).

Ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης μάλιστα τόνισε ότι "Για πρώτη φορά η Ελλάδα αποκτά Μεταναστευτικό Κώδικα [...] Αντιμετωπίζουμε τα θέματα των μεταναστών δεύτερης γενιάς, στους οποίους παρέχουμε τα δικαιώματα των επί μακρών διαμένοντων στην Ελλάδα".

To ότι σε 30 χρόνια από σήμερα, βάσει τους ρυθμού των γεννήσεων των Ελλήνων και των λαθρομεταναστών, θα έχει επέλθει πλήρης πληθυσμιακή αλλοίωση και διαγραφή του ομοιογενούς τριπτύχου "γλώσσα, θρησκεία, ήθη και έθιμα" που συνιστούν ένα Έθνος, δεν μοιάζει να απασχολεί κανέναν. 

Απλά ψηφοφόρους ψάχνει το ΠΑΣΟΚ. Έστω αλλοεθνείς.
Κάνοντας και εργολαβίες σε ξένα συμφέροντα, βέβαια...
Κάποιος να τους σταματήσει... Υπάρχει;
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 
 
ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΕ ΞΕΝΗ ΧΩΡΑ! ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ! ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ, ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΙΔΕΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΗΛΘΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 22 ΧΡΟΝΙΑ! 
 
 
Προσέξτε τα "κλάπα - κλάπα" από τα ανθελληνικά γίδια του μαντριού της ΝΔ με το που δηλώνει ο Σαμαράς πως θα δώσει δικαίωμα ψήφου στους λαθρεποίκους ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!!! Πραγματικά απίστευτο αλλά και άκρως εντυπωσιακό να ακούς χειροκροτήματα μέσα στην ΝΔ στην εξαγγελία δικαιώματος ψήφου στους λαθροεισβολείς!! Αυτό δεν μπορεί να είναι Νέα Δημοκρατία. Μάλλον για ΣΥΡΙΖΑ μοιάζει... Και όμως είναι η σύγχρονη ανθελληνική και διεθνιστική ΝΔ....

Ο Σαμαράς ακολουθεί την ίδια συνταγή του Σημίτη το 2000 ο οποίος ελληνοποίησε σε ένα βράδυ και έδωσε δικαίωμα ψήφου σε 250.000 τουρκομόγγολους Καυκασιανούς που τους παρουσίασε ως Έλληνες Ρωσοπόντιους που δεν γνώριζαν μία λέξη ελληνικά και έτσι κέρδισε τις εκλογές!!! Το ίδιο έγκλημα και προδοσία θέλει να πράξει και πάλι ο Σαμαράς για να εξασφαλίσει από τώρα την καρέκλα του ως πιστού υπάλληλου της Τρόικας, νοθεύοντας και αλλοιώνοντας την βούληση του Ελληνικού εκλογικού σώματος και προδίδοντας την Πατρίδα!!!!Εδώ ακριβώς πρέπει να εφαρμοστεί ο Νόμος περί εσχάτης προδοσίας.. Μιλάμε για τον ορισμό της εσχάτης προδοσίας!

Αυτή σίγουρα δεν είναι η Νέα Δημοκρατία της λαϊκής δεξιάς που ξέραμε επί γέρου Καραμανλή. Είμαι σίγουρος πως οι πατριώτες που ακόμα ψηφίζουν αυτό το ανθελληνικό διεθνιστικό μόρφωμα της ΝΔ, θα δώσουν το μάθημα που αξίζει στους πουλημένους Σαμαράδες μόλις οδηγηθούμε στις κάλπες...