Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2013

Αυτή είναι η 46χρονη Ουκρανίδα που καταζητείται για τη δολοφονία 81χρονου στον Άγιο Παντελεήμονα

Με εντολή του εισαγγελέα η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία της 46χρονης γυναίκας από την Ουκρανία που καταζητείται για τη δολοφονία 81χρονου άνδρα στον Άγιο Παντελεήμονα.


Το έγκλημα είχε αποκαλυφθεί στις 18 Ιουλίου του 2012, όταν ο 81χρονος άνδρας βρέθηκε δολοφονημένος μέσα στο διαμέρισμά του στην οδό Πάτμου 2 στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στις 23:40 μετά από κλήση ενοίκων της πολυκατοικίας όπου διέμενε το θύμα, αστυνομικοί έφτασαν στο διαμέρισμα και βρήκαν τον 81χρονο νεκρό με τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο σε διάφορα σημεία του σώματός του.

Η εκτίμηση ήταν πως το έγκλημα είχε γίνει μερικές μέρες πριν, στις 13 Ιουλίου.

Αμέσως, οι υποψίες έπεσαν στην 46χρονη γυναίκα, την οικιακή βοηθό του ηλικιωμένου άνδρα. Γείτονες μάλιστα είχαν καταθέσει πως την είχαν δει να φεύγει από το σπίτι την ημέρα της δολοφονίας, με βαλίτσες, αναστατωμένη.

Πρόκειται για την ΛΟΖΙΔΟΥ ή ΛΟΖΙΝΑ ή LOZIDOU ή LOZINA ή KAMENETS, ΝΑΤΑΛΙΑ ή NATALIA ή NATALIYA του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ή ALEXANDROU ή ALEXANDR ή OLEKSANDR και της ΜΑΡΙΑΣ ή MARIA που γεννήθηκε το 1967 στην Ουκρανία.Σύμφωνα με την αστυνομία διέφυγε στην Ουκρανία.

Σε βάρος της σχηματίσθηκε δικογραφία και ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με πρόθεση και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία ενώ εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και γίνονται οι ενέργειες για την έκδοση διεθνούς εντάλματος σύλληψης.

Τα στοιχεία της ταυτότητας καθώς και φωτογραφία της δόθηκαν στη δημοσιότητα μετά από εισαγγελική εντολή.

Μάλιστα, η αστυνομία παρακαλεί τους πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6411111 και 210-6476232 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για οποιασδήποτε σχετική πληροφορία.

Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.