Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2011

H χώρα του παραλόγου. Λαθρέμποροι μετανάστες ζητούν από τον Δήμο να μην τους "ενοχλεί η αστυνομία !!

Κάθε ημέρα θα μπορούσε κανείς να διαλέγει μία είδηση η οποία αποδεικνύει την παρακμή αυτής εδώ της χώρας, και την κυρίαρχη λογική του ... παραλογισμού.

Για σήμερα η είδηση αυτή θα ήταν η παράσταση διαμαρτυρίας μεταναστών - που έγινε χτες το απόγευμα - στο δημοτικό συμβούλιο της Θεσσαλονίκης. Κίνηση που έρχεται μετά από ... συγκέντρωση και πορεία που είχε πραγματοποιηθεί ξανά από (λαθρο)μετανάστες. 

Εκπρόσωπος των (λαθρο)μεταναστών πήρε το λόγο, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, και ζήτησε από τη διοίκηση του δήμου «να μας αφήσει να ζούμε από τη δουλειά μας. Να σταματήσει να μας κυνηγάει η αστυνομία»...!!

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρη, για μία ακόμη φορά επανέλαβε πως το θέμα του παραεμπορίου δεν μπορεί να συνεχιστεί και δεν γίνεται η διοίκηση να κάνει τα «στραβά μάτια» στην ελεύθερη διακίνηση των παράνομων προϊόντων.

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Παναγιώτης Αβραμόπουλος, από την πλευρά του κάλεσε τους μετανάστες να απευθύνουν τα αιτήματά τους στο Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών, όπου και θα συζητηθούν.

Αντί να τους πούν ότι καθήκον της αστυνομίας είναι η εφαρμογή των νόμων, μπαίνουν σε διάλογο με εκπρόσωπο των ... παρανομούντων...!!!

Τι άλλο θα δούμε τελικά σε αυτή την χώρα;

elkosmos