Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2011

ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ - ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΛΑΘΡΟΜΑΦΙΑΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΜΕ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ!

ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ - ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΛΑΘΡΟΜΑΦΙΑΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΜΕ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ! 
ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ εναντίον φοιτητών -Εμπόριο ναρκωτικών έξω από την ΑΣΟΕΕ και τη Νομική

«Εξω από τη σχολή σε ληστεύουν χωρίς να πάρεις χαμπάρι, οι χρήστες ναρκωτικών σωριάζονται στα πόδια μας, όταν νυχτώνει φοβάσαι να κυκλοφορήσεις». Ετσι περιγράφουν στην «Κ» φοιτητές του Οικονομικού Πανεπιστήμιου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) και της Νομικής, το σκηνικό που επικρατεί στους γύρω δρόμους όπου στεγάζονται οι σχολές τους. Στην καρδιά της Αθήνας. Το παρεμπόριο, το κυνηγητό λαθρομεταναστών και το κρυφτούλι με τις αρχές και τα βίαια περιστατικά με θύματα φοιτητές εντάχθηκαν στο καθημερινό τους πρόγραμμα.

"Ξύπνησε και η kathimerini
από όπου και το πολύ σύντομο άρθρο


 


Διαβάστε ακόμα προηγούμενα άρθρα...


Νέο κρούσμα βίας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών - ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ - ΛΗΣΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ - ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ....

Φοιτητικές εστίες από ταινία τρόμου στου Ζωγράφου!

Πυροβόλησαν φοιτητές μέσα στην εστία του Ζωγράφου - ΠΟΛΩΝΟΣ ΜΕ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΕΜΕΝΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ

ΦΟΙΤΗΤΕΣ: «Ζούμε καθημερινά με τον τρόμο…» - ΑΛΒΑΝΟΙ ΟΙ ΕΝΟΠΛΟΙ ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΨΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ - ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ CIA-ANARXIKON

 

καθώς επίσης και τι είχαμε δημοσιεύσει προ καιρού σχετικά με την λαθρομαφία μέσα στα πανεπιστήμια με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και τους ciaristerous να τους στηρίζουν με μανία και να τους στεγάζουν μέσα στα πανεπιστήμια.

ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ - ΑΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ - ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ - ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΦΥΓΑΔΕΥΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΑΣΥΛΟΥ! 

πηγη