Τρίτη, 2 Μαρτίου 2010

ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΕΤΡΙΒΑΝ ΣΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΨΑΝ…

Μια ηλικιωμένη έβγαινε το πρωΐ από το ισόγειο διαμέρισμά της για να πάει στη λαϊκή αγορά. Πακιστανοί ληστές ήταν κρυμμένοι στη σκάλα που κατεβαίνει στο υπόγειο και μόλις άκουσαν την πόρτα να ανοίγει και τη γιαγιά να βγαίνει από το σπίτι της, όρμησαν, την άρπαξαν και την «πέταξαν» κυριολεκτικά δια της βίας μέσα στο σπίτι της. Τη χτύπησαν για να μη φωνάξει και της άδειασαν την τσάντα. Έψαξαν όλο το σπίτι, άδειασαν συρτάρια, ντουλάπες και πριν φύγουν όρμησαν στον παππού που ήταν ακινητοποιημένος στο κρεβάτι από εγκεφαλικό και του απέσπασαν το σταυρό από το λαιμό του και τη βέρα από το χέρι του.

Πριν φύγουν έκαναν μια άσχημη χειρονομία, ο ένας έτριψε το σταυρό στα γεννητικά του όργανα (πάνω από το παντελόνι) μπροστά στον ηλικιωμένο άρρωστο και ο άλλος έκανε μια χειρονομία στη γιαγιά με το χέρι γροθιά και τεντωμένο το μεσαίο δάχτυλο, όπως παρουσίασε το Fokus την Αφροδίτη της Μήλου. Παράτησαν την πόρτα ανοιχτή κι εξαφανίστηκαν….. Ειδοποιήθηκαν τα παιδιά και τα εγγόνια τους κι έτρεξαν. Η γιαγιά μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και νοσηλεύεται στο καρδιολογικό και τον παππού τον μετακόμισαν στην οικογένεια του γιου του, δυο στενά πιο πάνω.

Όπως γίνεται αντιληπτό από όλους μας, οι λαθρομετανάστες έχουν αποθρασυνθεί εντελώς. Από το πιο πάνω περιστατικό καταλαβαίνουμε ότι δεν υπολογίζουν τίποτα και δεν φοβούνται τίποτα τώρα πια. Όχι μόνο δεν έχουν καμία διάθεση για ένταξη αλλά μισούν και κοροϊδεύουν και τα ιερά και όσια της χώρας που τους ανέχεται να ζουν στο έδαφός της εις βάρος των ντόπιων κατοίκων.

Ελευθερία Λόγου.