Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Στην εντατική 87χρονη μετά από βιασμό Πακιστανού λαθρομετανάστη!


Ανικανε Χρυσοχοιδη, οι λαθρομετανάστες σκοτώνουν και βιάζουν.. και εσύ συνεχίζεις το ξεπούλημα της κοινωνίας.


Μια κτηνώδης πράξη εις βάρος μιας ηλικιωμένης γυναίκας συγκλονίζει από προχθές τους κατοίκους του Μενιδίου!

Ενα ανθρωπόμορφο αλλοδαπό τέρας εισέβαλε στο σπίτι της 87χρονης και τη βίασε!


Το απεχθές περιστατικό μάλιστα δεν συνέβη τη νύχτα, αλλά το πρωί του Σαββάτου και συγκεκριμένα στις 09.55. Η άτυχη γερόντισσα έπινε αμέριμνη τον καφέ της σε μια γειτόνισσά της. Αν και μητέρα τεσσάρων παιδιών, ωστόσο έμενε μόνη της στη μικρή μονοκατοικία που βρίσκεται επί της οδού Αγίων Σαράντα. Σύμφωνα με τους ανθρώπους που τη γνωρίζουν, η άτυχη γυναίκα γέρασε έχοντας συντροφιά τη μοναξιά της, αφού τον άντρα της τον έχασε πριν από πολλά χρόνια, όταν ήταν ακόμη νέα.

Πολλές φορές λοιπόν η 87χρονη γυναίκα επισκεπτόταν τους γείτονές της. Φαίνεται ότι ο δράστης του βιασμού -είναι πιθανότατα Πακιστανός- είχε παρακολουθήσει με ιδιαίτερη προσοχή κάθε της κίνηση, αφού βρήκε ευκαιρία να εισβάλει στο σπίτι της όταν εκείνη είχε φύγει. Ο βιαστής είχε οργανώσει πολύ καλά το νοσηρό σχέδιό του. Προκειμένου να μη γίνει αντιληπτός δεν παραβίασε την κεντρική είσοδο του σπιτιού (όπου υπήρχε και κλειδαριά ασφαλείας), αλλά έσπασε το τζάμι του παραθύρου που βρίσκεται στην πίσω πλευρά του σπιτιού.

Οταν η ηλικιωμένη επέστρεψε και μπήκε στην κουζίνα της για να μαγειρέψει το μεσημεριανό φαγητό, ένιωσε το άγγιγμα του τρόμου από τον βιαστή της, που είχε στήσει καρτέρι μέσα στο σπίτι της. Οπως είναι λογικό, η ηλικιωμένη γυναίκα δεν μπορούσε να αμυνθεί, ενώ όταν προσπάθησε να φωνάξει, το ανθρωπόμορφο τέρας την απείλησε πως θα τη σκότωνε. Στη συνέχεια τη φίμωσε, την έδεσε και πραγματοποίησε το αρρωστημένο σχέδιό του βιάζοντάς την στο σώμα και την ψυχή. Επειτα ξεκλείδωσε την πόρτα του σπιτιού και έφυγε ανενόχλητος, αφού κανείς από τους περιοίκους δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό.

Η 87χρονη, σε άθλια κατάσταση, κατάφερε να λυθεί και να πιάσει το ακουστικό του τηλεφώνου. Με όση δύναμη της είχε απομείνει κάλεσε την γειτόνισσά της και με λυγμούς τής ψέλλισε: «Με βίασε, με βίασε, έλα γρήγορα!»

«Μου τηλεφώνησε κι έτρεξα αμέσως» λέει η γειτόνισσα του θύματος κυρία Αρχοντούλα και προσθέτει: «Τη βρήκα σε άθλια κατάσταση, δεν μπορούσε να μιλήσει. Ειδοποιήσαμε ασθενοφόρο, καθώς και τα παιδιά της. Τώρα βρίσκεται στην Εντατική. Ηταν πολύ οδυνηρό αυτό που της συνέβη, καλύτερα να πέθαινε, παρά να πάθαινε αυτό που έπαθε» λέει χαρακτηριστικά η γειτόνισσά της και καταλήγει με κραυγή απόγνωσης: «Αισθανόμαστε ανοχύρωτοι. Φοβόμαστε!»

Την ίδια ανησυχία εκφράζει και ένας άλλος γείτονας της 87χρονης, ο Αλέξανδρος Μαργώνης: «Καθημερινά βλέπουμε δεκάδες Πακιστανούς να κάνουν περατζάδα στην περιοχή μας. Μάλιστα μία φορά είχα εντοπίσει δύο από αυτούς να καραδοκούν έξω από το σπίτι μου. Γενικότερα έχουν συμβεί στην περιοχή πολλά περιστατικά βίας και εγκληματικότητας με αλλοδαπούς. Κι αυτή η κατάσταση, όπως είναι λογικό, μας τρομάζει».