Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

Καβάλα: Νεαρή Βουλγάρα έκλεβε πορτοφόλια στο ίδιο μαγαζί επί τρεις μήνες!

Σχεδόν καθημερινά επισκεπτόταν επί τρεις ολόκληρους μήνες το ίδιο κατάστημα στην Καβάλα μια νεαρή Βουλγάρα, όχι όμως για ψωνίσει. Η 34χρονη αλλοδαπή εκμεταλλευόταν τον συνωστισμό για να ξαφρίζει τα πορτοφόλια από τις τσάντες που κρατούσαν οι πελάτισσες!

Και το έκανε με επιτυχία, ως το μεσημέρι της Πέμπτης που έγινε αντιληπτή από έναν υπάλληλο του καταστήματος να κλέβει μαζί με μια άγνωστη συνεργό της το πορτοφόλι μιας γυναίκας μέσα από την τσάντα της που είχε μέσα 105 ευρώ και διάφορα έγγραφα.

Οι δυο δράστιδες τράπηκαν σε φυγή, αλλά οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν την 34χρονη, να την συλλάβουν και να την οδηγήσουν στην Ασφάλεια. Στην κατοχή της κατασχέθηκαν τα 105 ευρώ που αποδόθηκαν στο θύμα.

Στην προανάκριση που συνεχίζεται για την διαλεύκανση και άλλων κλοπών, αποκαλύφθηκε ότι από τον περασμένο Ιούλιο στο ίδιο μαγαζί η νεαρή Βουλγάρα -μόνη της ή με άλλες συνεργούς της- είχε αρπάξει τουλάχιστον άλλα τρία πορτοφόλια από γυναίκες, τα οποία περιείχαν συνολικά 710 ευρώ, διάφορα έγγραφα και μικροαντικείμενα!

Η 34χρονη οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, η οποία της απήγγειλε κατηγορία για διακεκριμένες κλοπές.