Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Αλβανοί πιάστηκαν στα ελληνοαλβανικά σύνορα με 190 κιλά χασίς!


«Κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες» πιάστηκαν στα ελληνοαλβανικά σύνορα με 190 κιλά χασίς!Τους έπιασαν κοντά στα σύνορα σε δύσβατη και θαμνώδη περιοχή - Κουβαλούσαν 190 κιλά χασίς σε 8 ταξιδιωτικούς σάκους.

Μεγάλη ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, περίπου 190 κιλά, κατασχέθηκε, μετά τα μεσάνυχτα, στο Κεφαλόβρυσο Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων και της Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, ενώ συνελήφθησαν δύο αλβανοί, ηλικίας 34 και 33 ετών.

Οι αστυνομικοί που επιχειρούν καθημερινά στις περιοχές των συνόρων με την αλβανία, εντόπισαν τη νύχτα που πέρασε, σε δύσβατη και θαμνώδη περιοχή 8 ταξιδιωτικούς σάκους, με 67 δέματα ινδικής κάνναβης συνολικού βάρους 189 κιλών και 750 γραμμαρίων. Στην ίδια περιοχή, οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν την παρουσία των δύο αλβανών οι οποίοι επιχείρησαν να διαφύγουν, όμως τους ακινητοποίησαν και τους συνέλαβαν.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών, με σκοπό τη διακίνηση, καθώς και παράνομη είσοδο στη χώρα. Προανάκριση για την υπόθεση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ενώ οι συλληφθέντες με την κακουργηματική σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.