Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

2.400 λαθρομετανάστες εισέβαλαν τον Σεπτέμβριο στα νησιά, χωρίς κανένα εμπόδιο έφτασαν στα νησιά του Α. Αιγαίου!

Χωρίς κανένα εμπόδιο και πολλές φορές υπό την συνοδεία πλωτών του Λ.Σ. χιλιάδες παράνομοι μετανάστες έφτασαν στα νησιά του Α. Αιγαίου μόνο τον Σεπτέμβριο.

THN ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΕΚ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΜΚΟ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ "ΒΟΗΘΟΥΝ" ΣΤΙΣ ΔΙΑΣΩΣΕΙΣ..

Περιττό να τονιστεί πως παρά τον υποτιθέμενο «εγκλωβισμό» τους (sic) στα ελληνικά νησιά οι μουσουλμάνοι αλλοδαποί καταφθάνουν κατά χιλιάδες.

Πιο συγκεκριμένα ο αριθμός των παράνομων μεταναστών έφτασε τους 2400, ενώ από την Πέμπτη το πρωί έως και την Δευτέρα, πέρασαν (γιατί περί αυτού πρόκειται απλώς περνούν) σχεδόν 600 άτομα, τα περισσότερα στη Λέσβο.

Στα Κέντρα Παραμονής Αλλοδαπών  των νησιών, το τελευταίο αυτό το διάστημα, καταγράφηκε η άφιξη 288 ατόμων στη Λέσβο, 70 στη Χίο και 128 στη Σάμο.

Από το πρωί της Δευτέρας έφτασαν στα νησιά 83 άτομα στη Χίο και 43 άτομα στη Σάμο, τα οποία δεν έχουν ακόμα καταγραφεί επίσημα, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει κάτι το ιδιαίτερο.
Καταγεγραμμένα ή μη καταγεγραμμένα η πλειονότητα αυτών πρόκειται να εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα.

Οι τελευταίες αφίξεις ανεβάζουν σε αριθμό ρεκόρ, για όλο το 2017, τον αριθμό όσων πέρασαν στα νησιά του βορείου Αιγαίου τις πρώτες 18 μέρες του Σεπτεμβρίου. Συγκεκριμένα, χωρίς τις σημερινές νέες αφίξεις στη Λέσβο πέρασαν 1.405 άτομα, στη Χίο 278 και στη Σάμο 642. Συνολικά δηλαδή 2.325.

Σημειώνεται ότι η Τουρκική Ακτοφυλακή ανακοινώνει, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, ότι από την 1η Σεπτεμβρίου έως και τις 15 Σεπτεμβρίου επενέβη σε 37 περιστατικά και επαναπροώθησε στις τουρκικές ακτές 1.545 πρόσφυγες και μετανάστες που με τις πλαστικές βάρκες στις οποίες επέβαιναν δεν είχαν βγει από τα τουρκικά χωρικά ύδατα.

Αντίθετα το Λ.Σ. δεν επενέβη καμιά φορά για την αποτροπή εισόδου αλλοδαπών στα Εθνικά Χωρικά Ύδατα.