Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Άνθρωπος του ISIS αποκαλύπτει… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ! «Περιμένετε και θα δείτε…τι θα γίνει στην Ευρώπη»!

isisifsdfgge666666666
Άνθρωπος που εργάζεται για το Ισλαμικό Κράτος αποκάλυψε ότι… η τρομοκρατική ομάδα έχει επιτυχώς εισάγει λαθραία χιλιάδες μυστικούς τζιχαντιστές στην Ευρώπη.

Ο Σύριος στην καταγωγή που εργάζεται για το Ισλαμικό Κράτος θεωρεί ότι περισσότεροι από 4.000 ένοπλοι μαχητές του ISIS έχουν εισαχθεί λαθραία στα δυτικά έθνη – κρυμμένοι ανάμεσα σε αθώους πρόσφυγες.

Ο διακινητής του ISIS, ο οποίος είναι γύρω στα 30 με κομμένα κατάμαυρα γένια, αποκάλυψε ότι η συνεχιζόμενη παράνομη επιχείρηση έχει στεφθεί με πλήρη επιτυχία.
«Απλά περιμένετε,» χαμογέλασε.

Ο άνθρωπος αυτός μίλησε αποκλειστικά στο BuzzFeed υπό τον όρο της ανωνυμίας και πιστεύεται ότι είναι ο πρώτος που επιβεβαιώνει τα σχέδια για διείσδυση στις δυτικές χώρες.
Αποκάλυψε επίσης, ότι το Ισλαμικό Κράτος εισάγει κρυφά ενεργούς θανατηφόρους ένοπλους μέσα από τα αραιά-φυλασσόμενα και έκτασης 565 μιλίων τουρκικά σύνορα και σε πλουσιότερα ευρωπαϊκά έθνη,.

Ισχυρίστηκε ότι υπάρχουν τώρα πάνω από 4.000 ένοπλοι μυστικοί μαχητές του ISIS «έτοιμοι» σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η μυστική διείσδυση ήταν η αρχή ενός μεγαλύτερου σχεδίου πραγματοποίησης επιθέσεων εκδίκησης στη Δύση σε αντίποινα για τις αεροπορικές επιδρομές του υπό την ηγεσία των ΗΠΑ συνασπισμού.
«Αν κάποιος μας επιτίθεται», είπε «τότε είναι σίγουρο ότι θα του επιτεθούμε κι εμείς».
Οι εξτρεμιστές του Ισλαμικού Κράτους εκμεταλλεύονται τη γενναιοδωρία την ανεπτυγμένων κρατών της Δύσης απέναντι στους πρόσφυγες για να διεισδύσουν στην Ευρώπη, είπε.

Οι θανατηφόροι ένοπλοι του ISIS χρησιμοποιούν τους τοπικούς λαθρέμπορους για να ταξιδέψουν ανάμεσα σε μια τεράστια πλημμυρίδα παράνομων μεταναστών που κατακλύζουν την Ευρώπη.
Περισσότεροι από 1,5 εκατομμύρια περίπου πρόσφυγες έχουν καταφύγει στην Τουρκία για να ξεφύγουν από την αιματοχυσία στη Συρία.

Από τα τουρκικά λιμάνια όπως η Σμύρνη και η Μερσίνα, χιλιάδες πρόσφυγες ταξιδεύουν σε όλη τη Μεσόγειο με στόχο για την Ιταλία, είπε.
Στη συνέχεια, η πλειοψηφία αναζητά πιο φιλόξενες χώρες όπως η Σουηδία και η Γερμανία, παρουσιαζόμενοι στις αρχές ότι ζητούν άσυλο.

«Φαίνονται ως πρόσφυγες», είπε.
Δύο Τούρκοι λαθρέμποροι προσφύγων επιβεβαίωσαν τους ισχυρισμούς του Σύριου μέλους του ISIS.
Ένας παραδέχτηκε ότι έχει βοηθήσει περισσότερους από δέκα εκπαιδευμένους αντάρτες του ISIS να διεισδύσουν στην Ευρώπη υπό το πρόσχημα των αιτούντων άσυλο.

Είπε: «Στέλνω μερικούς μαχητές που θέλουν να πάνε και να επισκεφθούν τις οικογένειές τους.
«Άλλοι απλώς πάνε στην Ευρώπη για να είναι έτοιμοι.»