Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Φέρνουν χιλιάδες λαθρομετανάστες στην Αθήνα: Ατελείωτα “καραβάνια” από τα σύνορα - Κοινωνική έκρηξη προ των πυλών!


Φέρνουν χιλιάδες λαθρομετανάστες στην Αθήνα: Ατελείωτα “καραβάνια” από τα σύνορα - Κοινωνική έκρηξη προ των πυλών!Χιλιάδες λαθρομετανάστες επιβιβάστηκαν στα λεωφορεία και μεταφέρονται από την Ειδομένη στην πρωτεύουσα

Ξεκίνησε στις 07:30 το πρωί η αστυνομική επιχείρηση διάνοιξης της σιδηροδρομικής γραμμής στην Ειδομένη, παρουσία εισαγγελέα και 14 διμοιριών των ΜΑΤ.

Εδώ και 20 ημέρες χιλιάδες λαθρομετανάστες είχαν αποκλείσει την σιδηροδρομική γραμμή, μη επιτρέποντας την διέλευση των τρένων. Τελικά η γραμμή άνοιξε λίγο μετά τις 11:30, αφού ολοκληρώθηκε η αστυνομική επιχείρηση. Οι δυνάμεις των ΜΑΤ απομάκρυναν τους λαθρομετανάστες από την περιοχή και οδηγώντας τους στα λεωφορεία, μεταφέρουν το εκρηκτικό πρόβλημα στην Αθήνα.



Πληροφορίες αναφέρουν πως έγιναν 10 προσαγωγές λαθρομεταναστών που αρνήθηκαν να εγκαταλείψουν τις σκηνές τους και βρίσκονται στο ΑΤ Ειδομένης, ενώ σε ένα περιστατικό τραυματίστηκε από μαχαίρι ένας Ιρανός υπήκοος σε συμπλοκή με ομοεθνή του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Κιλκίς.



Υπολογίζεται πως στην περιοχή είχαν μείνει περίπου 1.200 λαθρομετανάστες (από τους 5.000 που βρίσκονταν εκεί το τελευταίο διάστημα), οι οποίοι επιβιβάστηκαν στα λεωφορεία και ταξιδεύουν για την Αθήνα. Τελευταίο εκκαθαρίστηκε το σημείο διέλευσης, ακριβώς δίπλα στα σύνορα, όπου είχαν κατασκηνώσει δεκάδες μετανάστες, ελπίζοντας να περάσουν στα Σκόπια. Τα λεωφορεία, 14 τον αριθμό, με τους μετανάστες έχουν πλέον ξεκινήσει για την Αθήνα, με τελικό προορισμό το γήπεδο του Ταε Κβον Ντο στο Φάληρο.



Η απερίσκεπτη και εθνικά επικίνδυνη πολιτική της κυβέρνησης "πρώτη φορά αριστερά" στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης φέρνει όλο και πιο κοντά την κοινωνική έκρηξη!