Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Bankingnews: Η πρόταση της Χρυσής Αυγής να κλείσουν τα σύνορα είναι απόλυτα και συνταγματικά ορθή


Bankingnews: Η πρόταση της Χρυσής Αυγής να κλείσουν τα σύνορα είναι απόλυτα και συνταγματικά ορθήΗ έγκριτη οικονομική ιστοσελίδα bankinews.gr αναλύει την πρόταση του Λαϊκού Συνδέσμου για κλείσιμο των συνόρων και πάταξη της λαθρομετανάστευσης.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο, το οποίο αξίζει να αναγνωστεί:
"Δίνουμε σημασία στον λαθρομετανάστη και ξεχνάμε τι έχει περάσει ο Έλληνας πολίτης από τις αποτυχημένες διακυβερνήσεις των τελευταίων ετών.

 Ο Ηλίας Κασιδιάρης ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής επανέλαβε για πολλοστή φορά μια αυτονόητη πρόταση, να κλείσουν τα σύνορα της Ελλάδος στους μετανάστες.

Η πρόταση αυτή ωστόσο του Κασιδιάρη δεν είναι πρωτογενής, το ελληνικό Σύνταγμα επιβάλλει την λύση αυτή και ο Κασιδιάρης που κατηγορείται παραδόξως ως αντισυνταγματικός προτείνει μια αυτονόητη λύση… δηλαδή να εφαρμοστεί το Σύνταγμα. Στην Ελλάδα φθάσαμε και αποτελεί πρόκληση, να θεωρούμε ακραίο, φασίστα και άλλα συναφή κάποιον βουλευτή που προτείνει να εφαρμοστεί το Σύνταγμα της Ελλάδος.

Αν η Χρυσή Αυγή έλεγε κάτι άλλο καταλαβαίνουμε με τι κοσμητικά επίθετα θα την στόλιζαν. Όμως αν δούμε λίγο τα δεδομένα η πιο ορθή θέση μεταξύ των κομμάτων στην Ελλάδα για το μεταναστευτικό είναι της Χρυσής Αυγής. Γιατί όμως; Στην Ελλάδα έχουν καταφθάσει 788 χιλιάδες πρόσφυγες, μετανάστες και λαθρομετανάστες. Η χώρα έχει πλημμυρίσει από τις μεταναστευτικές ροές χωρίς στρατηγική. Τα όσα διαδραματίζονται με τους λαθρομετανάστες είναι προσβλητικά, απαράδεκτα και συνάμα απάνθρωπα.

Η Ελλάδα αφήνει ανοικτά σύνορα για να έρθουν οι μετανάστες ή λαθρομετανάστες αλλά οι άλλες χώρες κλείνουν τα σύνορα οπότε τα ανοικτά σύνορα της Ελλάδος είναι ουσιαστικά κλειστά σύνορα προς την δυτική Ευρώπη. Η Ελλάδα παγιδεύτηκε σε μια δήθεν ανθρωπιστική στρατηγική - και για να μην παρερμηνευθούμε δεν κατηγορούμε τον ΣΥΡΙΖΑ. Όντως να πίστευαν ότι με αυτό τον τρόπο δίνουν διέξοδο στους λαθρομετανάστες να περάσουν στην Ευρώπη.

Όμως όταν η Ελλάδα καταλήγει να είναι ο τελικός προορισμός όταν η Ελλάδα ηττάται με τα 3 δισ. στην Τουρκία και 30 εκατ. στην Ελλάδα έπρεπε και η ελληνική κυβέρνηση να αλλάξει στρατηγική. Δεν μπορεί ο ελληνικός λαός να πληρώνει μια ανθρωπιστική πολιτική και ένα βάρος που δεν μπορεί να σηκώσει;

Το πιο ορθό είναι να κλείσουν τα σύνορα και να υπάρξει σχεδιασμός ώστε ένα πολύ μεγάλο μέρος των λαθρομεταναστών να μεταφερθεί εκτός Ελλάδος. Η πρόταση Κασιδιάρη, δεν είναι παράλογη, δεν είναι ρατσιστική, δεν είναι ουτοπική. Είναι πολύ ορθή. Τα σύνορα πρέπει να κλείσουν για να προστατευτεί ο 'Eλληνας."
www.bankingnews.gr