Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Επίτευγμα Σύριζα: Υπερδεκαπλασιάστηκαν (!) οι αφίξεις λαθρομεταναστών στην χώρα μας


Επίτευγμα Σύριζα: Υπερδεκαπλασιάστηκαν (!) οι αφίξεις λαθρομεταναστών στην χώρα μαςΤο μόνο το οποίο παραμένει σε υψηλά επίπεδα στην Χώρα μας (εκτός φυσικά από το ποσοστό ανεργίας) είναι οι ροές των λαθρομεταναστών που περνούν σε καθημερινή βάση στην Ελλάδα.

Κάτι που συνέβη και τον Δεκέμβριο. Λόγω και των καλών καιρικών συνθηκών που επικράτησαν τις περισσότερες ημέρες του μήνα, ο ημερήσιος μέσος όρος ήταν της τάξης των 3.400 (!) αφίξεων, αριθμός πάντως μειωμένος σε σχέση με τον Νοέμβριο, κατά τον οποίο ο μέσος όρος έφτανε τις 5.040 (!!) αφίξεις ημερησίως.

Είναι, δυστυχώς, τέτοια τα μεγέθη που σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να πεις «πάλι καλά».

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΑΣ σε επίπεδο 11μήνου (Ιανουάριος-Νοέμβριος) για το 2015, στην Ελλάδα μπήκαν σχεδόν 800.000 λαθρομετανάστες και πρόσφυγες, αριθμός υπερδεκαπλάσιος (!) σε σχέση με πέρυσι, αφού στο αντίστοιχο ενδεκάμηνο του 2014 είχαν καταγραφεί 72.632 άτομα.

Βλέπουμε, λοιπόν, ότι ένας αριθμός παράνομα εισερχόντων στην Χώρα μας, ο οποίος έτσι κι αλλιώς μόνο χαμηλός δεν μπορεί να θεωρηθεί, μέσα σ’ ένα χρόνο υπερδεκαπλασιάστηκε.

Η κατάσταση είναι πραγματικά δραματική, τόσο για την Ασφάλεια της Χώρας και των Ελλήνων πολιτών, όσο και για τους δυστυχισμένους αυτούς ανθρώπους, τους οποίους η απαράδεκτη πολιτική των «ανοιχτών συνόρων» τους οδηγεί στην Ελλάδα όπου και εγκλωβίζονται, με ό,τι συνεπάγεται αυτό για τα ποικίλα προβλήματα που δημιουργεί αυτός ο συνωστισμός.