Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

ΙΕΡΕΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΗΛΕΙΑΣ – ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ


varda01_ebd00101e35e545c18fd082d84602679ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΧΘΕΣ Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΓΗΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ!

Tην στιγμή που η κυβέρνηση του μνημονίου αφήνει Έλληνες στο κρύο,  χωρίς ρεύμα και τους ειρωνεύεται κι από πάνω με τους διάφορους Ταμήλους, στην Ηλεία η Ιερά Μητρόπολη Ηλείας κάνει Ιερές μπίζνες με επιχειρηματίες, φραουλοπαραγωγούς και λαθρομετανάστες εργάτες γης  στο «φραουλοκράτος» της Βουπρασίας (Βάρδα, Νέα Μανολάδα) χρησιμοποιώντας το πρώην γηροκομείο. 

Έξω τα γεροντάκια, μέσα οι λαθρομετανάστες. Τι το παράξενο βλέπετε;
Αυτοί που ήρθαν παράνομα και που εργάζονται στην χώρα παράνομα σε Πασόκους και Συριζαίους παραγωγούς, οι οποίοι τους πυροβολούν όταν ζητούν τα δεδουλευμένα τους, τώρα θα απολαμβάνουν τα προνόμια ενός χώρου όπου όπως λένε οι υπεύθυνοι που δημιούργησαν στον χώρο του πρώην Γηροκομείου της Μητρόπολης Ηλείας, στην Βάρδα Ηλείας τον Ξενώνα: “Υπάρχουν δυνατότητες άνετης διαμονής και διατροφής των ενοίκων, υπό συνθήκες πλήρους υγιεινής, που δεν προσβάλλουν τον πολιτισμό μας. Όπως συνέβη το τελευταίο διάστημα και μας εξέθεσαν, ως χώρα διεθνώς (Νέα Μανωλάδα, Αιτωλικό κ.α.)”

Και έτσι θα επιδεινώσουμε την παρανομία στην περιοχή, την ανεργία των Ελλήνων, και φυσικά την λαθρομετανάστευση…
Έτσι και οι παραγωγοί καου μπόϋδες επιχειρηματίες θα πάρουν “άφεση αμαρτιών”… Αν και είναι αριστερών πεποιθήσεων, οπότε δεν είμαστε σίγουροι σε ποιον Θεό πιστεύουν!

Το κτίριο της Μητροπόλεως Ηλείας στην Βάρδα αρχικά λειτουργούσε ως οικοτροφείο, στη συνέχεια μετατράπηκε σε γηροκομείο μέχρι που πρόσφατα, εξαιτίας της αδυναμίας της να το συντηρήσει, η Μητρόπολη ανέστειλε τη λειτουργία του. (Και προτίμησε να το κάνει Ξενώνα να μένουν τσάμπα (4 ευρώ το άτομο) οι λαθρομετανάστες, όπου γιαυτούς ως γνωστόν “χρήματα  ΠΑΝΤΑ υπάρχουν”…)
Όμως μια έρευνα στην επίσημη ιστοσελίδα της Μητρόπολης Ηλείας αποκαλύπτει ότι το συγκεκριμένο ίδρυμα τα τρία τελευταία χρόνια λειτουργούσε με πλεόνασμα και όχι με παθητικό.
Πάτερ; Δεν μας τα λέτε καλά!…

Όπως δεν λέτε τίποτα για το πλήθος ερωτηματικών καθώς, όπως έγινε γνωστό, ο επιχειρηματίας ενοικίασε το κτήριο μόλις με 1.500 ευρώ ανά μήνα και για 40 χρόνια (!) με σκοπό να φιλοξενήσει στο εσωτερικό του εκατοντάδες αλλοδαπούς εργάτες έναντι ενοικίου 4 ευρώ την ημέρα!

Αυτό και αν είναι ιερή μπίζνα! ΤΗΝ ΦΡΑΟΥΛΑΝ ΗΜΩΝ ΤΗΝ ΕΠΙΟΥΣΙΟΝ…ΠΡΟΣΧΩΜΕΝ