Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Αλβανοί χασισέμποροι αναζητούν καταφύγιο στην Ελλάδα αντι να γυρίζουν αλβανία!



Ως τώρα, οι Αλβανοί που μετέφεραν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στην Ελλάδα επέστρεφαν στην πατρίδα τους τρέχοντας σε αφύλακτα μονοπάτια των συνόρων όταν εντοπίζονταν από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.. 
 
Τώρα, γίνεται το… αντίστροφο, με την Αστυνομία της Αλβανίας να εντοπίζει τους μεταφορείς κι εκείνοι να αναζητούν καταφύγιο στο ελληνικό έδαφος!
 
Όσο ασυνήθιστο κι αν είναι, αυτό συνέβη τη Δευτέρα όταν οι τελωνειακοί στο αλβανικό φυλάκιο της Κακαβιάς σταμάτησαν για έλεγχο ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο με ελληνικές πινακίδες κυκλοφορίας. Όμως, ο νεαρός άνδρας που το οδηγούσε, πετάχτηκε ξαφνικά έξω, το έβαλε στα πόδια εγκαταλείποντας το αυτοκίνητο και πέρασε τρέχοντας προς το ελληνικό έδαφος!
 
Οι Αλβανοί αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο αυτοκίνητο και ανακάλυψαν κρυμμένα στο εσωτερικό του 19 κιλά ακατέργαστης κάνναβης, τα οποία κατέσχεσαν. 
 
Αμέσως ενημέρωσαν τις ελληνικές αρχές, δίνοντάς τους την περιγραφή του μεταφορέα και τα στοιχεία του αυτοκινήτου και έτσι ξεκίνησε επιχείρηση για τον εντοπισμό του, χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα, μια και πρόλαβε να εξαφανιστεί...!!!
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr