Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Κιλκίς: 3 Βούλγαροι εξαπάτησαν γυναίκα ομοεθνή τους και την βίασαν διαδοχικά

Κιλκίς: ''Με έκλεισαν σε κτηνοτροφική μονάδα και με βίαζαν διαδοχικά τρεις άντρες''!Στα χέρια της αστυνομίας ο ένας από τους τρεις αλλοδαπούς δράστες - Η ανατριχιαστική περιγραφή της άτυχης γυναίκας...

Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, ένας 49χρονος Βούλγαρος, σε βάρος του όποιου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για διάπραξη ληστείας και βιασμού και για παράνομη κατακράτηση. 

Για την ίδια υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία με τις ίδιες κατηγορίες, σε βάρος δύο επιπλέον Βούλγαρων, που δε συνελήφθησαν και αναζητούνται.

Όλα ξεκίνησαν όταν η 38χρονη, ενώ βρισκόταν στην Βουλγαρία, ήρθε σε συμφωνία με έναν 32χρονο και έναν ακόμα ομοεθνή τους, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ταυτοποιηθεί, ώστε να την μεταφέρουν στην Αθήνα με Ι.Χ. αυτοκίνητό έναντι χρηματικού ποσού.

Την επόμενη ημέρα, κατά την είσοδό τους στην Ελλάδα, οι προαναφερόμενοι ενημέρωσαν την 38χρονη ότι θα διανυκτερεύσουν στο σπίτι του 49χρονου. Το ίδιο βράδυ, πήγαν σε κτηνοτροφική μονάδα στο Χωρύγι Κιλκίς, όπου τους ανέμενε 49χρονος.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 38χρονης, ο 49χρονος τους οδήγησε σε δωμάτιο εντός της μονάδας, όπου αφού κλείδωσαν την πόρτα, ασέλγησαν και οι τρεις σε βάρος της και με την χρήση σωματικής βίας της αφαίρεσαν το χρηματικό πόσο των 215 ευρώ...