Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

ΔΕΝ ΑΠΕΛΑΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΘΕΝΤΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΞΑΝΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΚΛΟΠΕΣ...ΦΟΒΕΡΟ Ε??

Ένας ακόμα «κατατρεγμένος οικονομικός μετανάστης» (28χρονος από την Αλβανία), συνελήφθη στα Μελίσσια, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), για διαρρήξεις-κλοπές από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα. 
 
Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, ο συλληφθείς, αφού παραβίαζε με αιχμηρό αντικείμενο τους ομφαλούς των κλειδαριών από τις πόρτες των οχημάτων, αφαιρούσε από το εσωτερικό τους χρηματικά ποσά, κινητά τηλέφωνα και διάφορα αντικείμενα. 
 
Μέχρι στιγμής έχει εξακριβωθεί ότι τον τελευταίο καιρό έχει διαπράξει τέσσερις (4) διαρρήξεις-κλοπές από αυτοκίνητα στην περιοχή των Μελισσίων. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα (1) μαχαίρι, ένα (1) ψαλίδι, δύο (2) ζευγάρια γάντια, δύο (2) κινητά τηλέφωνα.

Όμως, το πιο ενδιαφέρον στην υπόθεση του Αλβανού κλέφτη, είναι άλλο. Για να δούμε πως καταλήγει η σχετική με τη σύλληψή του ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Ο 28χρονος έχει καταδικασθεί στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα και του έχει επιβληθεί ο περιοριστικός όρος εμφάνισής του το πρώτο δεκαπενθήμερο κάθε μήνα στο Τ.Α. Ομόνοιας....!!».

Το οποίον σημαίνει: τον έπιασαν να κλέβει, τον έκλεισαν «μέσα» για μικρό χρονικό διάστημα και τον άφησαν ελεύθερο με την πρώτη ευκαιρία της «αποσυμφόρησης των φυλακών». Όμως, αντί τουλάχιστον να τον απελάσουν από τη χώρα, του επέτρεψαν να παραμείνει σ’ αυτήν, για να συνεχίσει να κλέβει! 
 
«Ευνομία παντού», που λέει κι ο Δένδιας…