Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΟΛΩΝΗ ΓΝΩΡΙΖΕ ΑΝΤΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK, ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑΡΚΩΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΥΕ

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε 30χρονη Πολωνή η οποία «ψάρευε» άνδρες μέσω διαδικτύου, κλείνοντας ερωτικά ραντεβού, και τους «έγδυνε» αφού πρώτα τους νάρκωνε ρίχνοντας υπνωτικό στο ποτό τους.

Για να βρίσκει τα θύματά της η 30χρονη είχε δημιουργήσει «προφίλ» με ψεύτικο όνομα σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης για γνωριμίες.

Όταν τελικά τους συναντούσε (στο αυτοκίνητό τους ή στις οικίες τους) τούς έριχνε υπνωτικό στο ποτό τους και στη συνέχεια αφαιρούσε με την άνεσή της διάφορα χρήματα ή αντικείμενα αξίας.

Όπως πρέκυψε από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., από αρχές Ιουνίου θύματα της «γυναίκας - αράχνη» έχουν πέσει τουλάχιστον πέντε άνδρες, με τους οποίους είχε μεταβεί στις οικίες τους ή σε διάφορα σημεία και περιοχές της Αττικής.

Η Πολωνή συνελήφθη την Τετάρτη στους Αμπελόκηπους, ενώ σε έρευνα που έγινε στο σπίτι της στο Αιγάλεω, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πολλά από τα κλεμμένα (κάρτες ανάληψης μετρητών, κινητά τηλέφωνα, ακριβά ρολόγια χειρός, λάπτοτ, ακόμα και μανικετόκουμπα), τα οποία και αποδόθηκαν στους παθόντες. Βρέθηκαν επίσης ιδιόχειρες σημειώσεις, όπως και ποσότητα σκόνης λευκού χρώματος, άγνωστης χημικής σύνθεσης, η οποία εστάλη για εργαστηριακές εξετάσεις.

Η 30χρονη αλλοδαπή οδηγείται στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για την εξακρίβωση τυχόν συμμετοχής της και σε άλλες παρόμοιες ληστείες.