Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ - ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΡΟΜΑ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΗ


ADA5F45A67AB8EDC74936A37D311DB4BΟι επιθέσεις ανήλικων τσιγγάνων ΡΟΜΑ σε μαθητές στη Λαμίας, είναι πλέον ένα σύνηθες και καθημερινό φαινόμενο, με αποτέλεσμα οι γονείς να φοβούνται να στείλουν τα παιδιά τους μόνα τους στο φροντιστήριο.

Σε επιστολή που έστειλε μαθητής στο Lamiareport.gr, περιγράφει την κατάσταση που επικρατεί: «Η κατάσταση με τους Ρομά στη Λαμία, είναι ανυπόφορη! 

Και δεν αναφέρομαι στους παραθερισμούς σε διάφορες γωνιές της Λαμίας αλλά στη δράση των ανήλικων ρομά, που κλέβουν και ληστεύουν. Είμαι μαθητής και έχω φροντιστήρια και μαθήματα στο κέντρο της πόλης. Κάθε μέρα έρχομαι αντιμέτωπος με συμμορίες μικρών κακομαθημένων που το μόνο που ξέρουν είναι να κλέβουν! Είναι από 3 έως 10 άτομα συνεχώς και ψάχνουν για θύματα και ακριβά αντικείμενα όπως ρολόγια, κινητά κλπ. Συνιστώ τη προσοχή όσων κυκλοφορούν κυρίως μόνοι τους, όπως εγώ.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι είχε δηλώσει ένας από τους γονείς όταν στην περιοχή αυτή που αναφέρει ο μαθητής, πριν λίγους μήνες είχαν αρπάξει το κινητό από το παιδί του...




ΥΓ: να μην ξεχάσουμε να ευχαριστήσουμε τον Παπανδρέου που τους κουβάλησε εδώ, ξεπούλησε την χώρα και μετά εξαφανίστηκε σαν σωστός υπαλληλάκος...