Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Πρέβεζα: Οργή λαού για τους πέντε Γεωργιανούς δολοφόνους - Μαχαίρωσαν και έπνιξαν γυναίκα! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΙΣΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Οι Γεωργιανοί δράστες παρουσιάστες ως υποψήφιοι ενοικιαστές - Όταν μπήκαν στο διαμέρισμα της άτυχης γυναίκας, την σκότωσαν μετά από βασανιστήρια...

Μέσα σε κλίμα πρωτοφανούς έντασης, οι πέντε Γεωργιανοί δράστες της δολοφονίας της Καίτης Δούβλη, οδηγήθηκαν στο Κακουργιοδικείο της Πρέβεζας. Με την οικογένεια της 67χρονης αδικοχαμένης γυναίκας και τους συγγενείς της να είναι παρόντες και έτοιμοι να τους επιτεθούν φωνάζοντας συνέχεια «δολοφόνοι».

Τα μέτρα ασφάλειας που έχουν ληφθεί είναι δρακόντεια και πρωτοφανή για την πόλη της Πρέβεζας. Αστυνομικές δυνάμεις είναι ανεπτυγμένες εντός κι εκτός δικαστικού μεγάρου, ενώ γίνεται διπλός έλεγχος - ηλεκτρονικός και σωματικός - σε όσους εισέρχονται στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Η απουσία μεταφραστή και συνηγόρου υπεράσπισης ενός εκ των κατηγορουμένων, προκάλεσε την διακοπή του δικαστηρίου. Από τον εισαγγελέα ορίστηκε δεύτερος μεταφραστής, ενώ ένας από τους δικηγόρους των υπόλοιπων κατηγορουμένων δέχθηκε να αναλάβει την υπεράσπιση.

Το χρονικό της στυγερής δολοφονίας
Το έγκλημα είχε γίνει τον Μαϊο του 2012. Η άτυχη γυναίκα, που νοίκιαζε το διπλανό διαμέρισμα ιδιοκτησίας της, προφανώς άνοιξε στους δολοφόνους της για να το δουν. Από εκείνη την ώρα όμως άρχισαν τα βασανιστήριά της! Οι δράστες την χτύπησαν πολλές φορές στο κεφάλι, την έδεσαν και τη φίμωσαν με μονωτική ταινία, την μαχαίρωσαν και στο τέλος την έπνιξαν (!), αφού πρώτα της έβγαλαν τα ρούχα.