Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

ΙΔΟΥ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ: 4 ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΨΕΙ 45 ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ 23 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ – ΤΑ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ!


Μπορεί αυτές τις ημέρες να παραλείψαμε –λόγω των καταιγιστικών πολιτικών εξελίξεων- τις ειδήσεις σχετικά με τη δράση των πραγματικά εγκληματικών οργανώσεων των «κατατρεγμένων οικονομικών μεταναστών», αλλά αυτό δε σημαίνει πως σταμάτησε.

Έτσι, στην Θεσσαλονίκη, συνελήφθησαν δύο «κατατρεγμένοι κ.τ.λ.» από την Αλβανία, 40 και 22 ετών, ενώ αναζητούνται άλλοι δύο συνεργοί τους, διότι είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση η οποία είχε πλουσιότατη δράση. Πιο συγκεκριμένα:

45 κλοπές οικιών (17 στην Πυλαία, 12 στο Πανόραμα, έξι στο Πλαγιάρι, πέντε στον Τρίλοφο, τρεις στο Ωραιόκαστρο και 10 σε λοιπές περιοχές του ευρύτερου πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης), 23 κλοπές αυτοκινήτων  και 8 απόπειρες κλοπών

Σύμφωνα με εκτιμήσεις της αστυνομίας η συνολική αξία των κλοπιμαίων ανέρχεται στις 412.000 ευρώ. Από τα 23 αυτοκίνητα εντοπίστηκαν τα 11 ενώ τα υπόλοιπα 12 , όπως προέκυψε από την προανάκριση, διοχετεύτηκαν στην Αλβανία προκειμένου να πουληθούν για 500 ευρώ το καθένα.

Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!