Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΠΟΥ ΒΙΑΣΑΝ ΤΗΝ 69ΧΡΟΝΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ... ΔΕΚΑΔΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ... ΧΤΕΝΙΖΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ Η ΕΛ.ΑΣ...! ΒΙΝΤΕΟ


Απίστευτη θηριωδία στην Γυμνού Εύβοιας...και σιωπή απο το τσοντοκάναλα της "πληροφόρησης"..

Την Παρασκευή ( 28/6 ) το βράδυ αλλοδαποί,  πακιστανικής καταγωγής, εισέβαλλαν στην οικία του ηλικιωμένου ζευγαριού με μαχαίρια, φορώντας κουκούλες για να κλέψουν ότι βρουν και να σκοτώσουν αν χρειαστεί.


Ο 79χρονος άνδρας μόλις απάντησε ότι δεν έχει λεφτά δέχθηκε γροθιές & μαχαιριές στον θώρακα, ενώ το άλλο κτήνος βίαζε μπροστά του την 69χρονη σύζυγο του, την οποία μαχαίρωσε και στα χέρια.


Οι δράστες μόλις ολοκλήρωσαν τις αρρωστημένες πράξεις τους, διέφυγαν πεζοί προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το μικρό σπίτι των θυμάτων βρίσκεται απομονωμένο στο τέλος του χωριού κοντά στην Σέττα, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι θρασύτατοι κακοποιοί.

Η αστυνομία ενημερώθηκε για το συμβάν το πρωί του Σαββάτου (29/6) από το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, που είχαν μεταφέρθεί για νοσηλεία, από συγγενικά τους πρόσωπα.

Σοκαρισμένοι οι αστυνομικοί μόλις έμαθαν τι συνέβη, ενημέρωσαν όλη την Αστυνομική διεύθυνση και στο χωριό μετέβη ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Μετά από αστυνομικές έρευνες διαπιστώθηκε ότι τα ανθρωπόμορφα κτήνη είναι αλλοδαποί και μάλιστα από αποκλειστικές πληροφορίες προκύπτει ότι είναι Πακιστανοί.

Ρόλο σε αυτό έπαιξε και η μικρή κατάθεση του 79χρονου στο Νοσοκομείο, ότι άκουγε σπασμένα ελληνικά...

Δεν είναι σίγουρο αν ήταν δύο οι περισσότεροι.

Η Ασφάλεια και η ΟΠΚΕ χτενίζουν από εχτές την Γυμνού και τις γύρω περιοχές, ενώ ήδη έχουν προσαχθεί δεκάδες πακιστανοί στην Αστυνομική Διεύθυνση Ευβοίας.

Στην κυριολεξία βράζει το χωριό και κανείς δεν ξέρει που θα σταματήσει αυτή η οργή...

Ο 79χρονος ευτυχώς ξεπέρασε τον κίνδυνο και μαζί με την σύζυγο του μεταφέρθηκαν στην οικία τους, συννοδευόμενοι από τα δύο παιδιά τους.

Δείτε στο βίντεο τon τόπο του εγκληματος, τι λέει η γειτόνισσα του ζευγαριού και την μαρτυρία ενός άνδρα που μίλησε με τον ηλικιωμένο στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.