Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Ήπειρος: ''Οι δραπέτες μπαινοβγαίνουν στην Αλβανία'' - Τι αποκαλύπτει ο θείος του Μάριαν Κόλα!

Οι Αλβανοί δραπέτες των φυλακών Τρικάλων - ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.Ο θείος του επικεφαλής των δραπετών μιλάει σε αλβανική εφημερίδα και αποκαλύπτει... - Τι λέει για τη διαφυγή των δραστών, την επιστροφή τους στην Ελλάδα και τον Αλκέτ Ριζάι.

 

Την ώρα που οι Ελληνικές αστυνομικές αρχές χτενίζουν τα βουνά του Σουλίου, την περιοχή της Ντουσκάρας και την ελληνοαλβανική μεθόριο για τον εντοπισμό τους, γινόταν στην Αλβανία, η κηδεία των δολοφόνων Eντισον και Φλαμούρ Λίκα που έπεσαν νεκροί από τα πυρά αστυνομικών στην Κόνισκα Αιτωλοακαρνανίας

Τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας,προσπάθησαν να προσεγγίσουν συγγενείς και φίλους των κακοποιών για να συλλέξουν σημαντικές πληροφορίες. Σε συνέντευξή του στην Αλβανική εφημερίδα Gazeta Shqiptare ο Αμπτουλά Σινάν, αδελφός του Φλαμούρ Μουράτ Σινάν και θείος του Ερμίρ Σινάνι, κάνει μια απίστευτη αποκάλυψη για την υπόθεση των δραπετών των φυλακών Τρικάλων...Αναφέρει ότι ο ανιψιός του, ο Μάριον Κόλα και κάποιοι από τους φίλους τους, βρίσκονταν στην Αλβανία πριν από ένα μήνα και ήθελαν να πάνε στο Κόσσοβο αλλά τελικά επέστρεψαν στην Ελλάδα! «Ξέρω μόνο τρία παιδιά, τα τέσσερα άλλα παιδιά δεν τα ξέρω. Στο σπίτι μου, στο Shullaz, έχει έρθει ο Kola και οι υπόλοιποι, και τους έχω φιλοξενήσει ως φίλους του ανιψιού μου. Αυτοί ξεκίνησαν μαζί πριν ένα μήνα για την Ελλάδα.Θέλω να ξέρετε ότι οι κατηγορίες για τον ανιψιό μου και τους φίλους του, σχετικά με τις δυο δολοφονίες και την κλοπή χρημάτων από την τράπεζα στη Λάρισα, δεν είναι αλήθεια, μιας και εκείνες τις μέρες ο ανιψιός μου με τους φίλους του ήταν εδώ», αναφέρει συγκεκριμένα στην Αλβανική εφημερίδα.
Ο επικεφαλής των δραπετών Μάριαν Κόλα - ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.
Ο επικεφαλής των δραπετών Μάριαν Κόλα - ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

«Ο ανιψιός μους και ο Αλκέτ Ριτζάι, ήταν γνώριμοι χρόνια, λόγω της παρουσίας τους στις Ελληνικές φυλακές, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι προσπάθησαν να τον απελευθερώσουν από τη φυλακή,όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στην Ελλάδα»,αναφέρει ο Αμπτουλά Σινάν.

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος της Αλβανικής εφημερίδας Gazeta Shqiptare τον ρωτά αν υποπτεύεστε πως ότι οι υπόλοιποι δραπέτες μπορεί να έχουν "πουλήσει" τους συγγενείς του. «Έχω την εντύπωση ότι μάλλον υπήρχε κάποιο είδος προδοσίας μέσα στην ομάδα τους. Κάποιο σαμποτάζ πρέπει να υπήρχε». Η συνέντευξη του, δημιουργεί πολλά ερωτήματα για την αποτελεσματικότητα της ΕΛΑΣ, την θωράκιση των συνόρων μας και φυσικά την περίφημη συνεργασία της Ελληνικής Κυβέρνησης με τις Αλβανικές διωκτικές αρχές. Για την ώρα δεν υπάρχει αντίδραση της ΕΛ.ΑΣ