Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Αποκαλύψεις για τους αλβανούς δραπέτες απο τον Δρ. Αθ. Δρούγο!

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

*ΟΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΑΠΕΤΕΣ ΤΩΝ ΔΥΛΑΚΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΕΧΟΥΝΕ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΦΥΓΕΙ. 3 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΗΝΕΣ ΑΛΩΝΙΖΑΝ, ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ…

*ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΟΙΚΤΡΑ ΣΤΟ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΡΟΥΓΙΑΝΗΣ ΜΑΦΙΑΣ, ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ, ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ , ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΑΙ ΗΠΕΙΡΟ ΑΝΩ ΚΑΤΩ.

*ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΠΕΤΥΧΕ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΑΝΕ ΤΩΡΑ Ή ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΥΤΟΙ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΑΝ. ΑΥΤΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ. ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΡΕΣΕΒΟ-ΚΟΣΟΒΟ-ΤΕΤΟΒΟ -ΜΑΛΕΣΙ ΚΑΙ ΠΡΙΖΡΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΛΑ. ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΙΩΜΕΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΜΟΝΑΔΕΣ…ΣΕ ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ. ΠΡΟ ΧΡΟΝΩΝ ΓΡΑΠΤΩΣ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΥΜΜΕΤΡΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ.ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥ 21ΟΥ ΑΙΩΝΑ……ΑΥΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝΑ.

*ΤΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ, ΟΤΑΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΕΣΤΩ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΚΟΛΑ, ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΡΑΧΝΟΥΦΑΝΤΕΣ…ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ….ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ…ΚΑΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ BBC , ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΕΡΙ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΑΣ!!!ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ;ΟΤΙ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΝΟΥΝΕ «ΣΟΥΒΛΑΚΙ» ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΑΧΑΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΚΑΛΑΜΑ…/ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ….ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΚΡΥΣΤΑΛΟΠΗΓΗ ΠΡΟΣ ΕΡΣΕΚΑ……ΚΛΠ

*Η ΟΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΟΣΤΙΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1.000.000 ΕΥΡΩ, ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΤΑΥΡΩΝΕΤΑΙ…ΚΑΙ Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΥΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΗΣΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΙΣΚΑ ΤΗΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ….Ο ΚΟΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ…., ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ…./ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΙΧΜΕΣ ΑΦΗΣΑΝ ΔΥΟ ΤΥΠΟΙ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥΣ…/ΕΝΝΟΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΛΙΚΑ ΚΑΙ ΦΛΑΜΟΥΡ ΣΙΝΑΝΙ.


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1) Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ, ΚΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΚ ΤΟΥ ΚΟΣΟΒΟΥ, ΑΠΟ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ ΘΑΤΣΙ ΤΟ 1998, ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΕΡΒΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΟΒΟΥ. 
 
ΑΠΛΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ «ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΡΙΖΡΕΝ’, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 8/ΠΕΡΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΕ ΕΝΟΠΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΞΩ, ΟΜΑΔΕΣ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΡΙΤΩΝ.

ΤΟ ΟΤΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΧΙΛΙΟΙ ΚΑΛΥΚΕΣ, ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ. Η ΦΡΟΥΡΑ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΟΙΚΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΣΥΜΜΕΤΡΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΥΒΡΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ. ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΜΒΡΥΑΚΗ ΜΟΡΦΗ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΤΑΡΤΙΚΩΝ Ή ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΟΣΟΒΟ-ΤΣΕΤΣΕΝΙΑ ΚΑ.

ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΥΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ ΣΕ ΛΑΡΙΣΑ/ΘΕΣΣΑΛΙΑ -ΤΡΙΚΑΛΑ. ΕΠΙΣΗΣ Η ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΑΥΤΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ 3 ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ. ΑΠΛΑ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΩΝ ΚΥΚΛΩΝ, ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΜΠΑΓΚΡΑΜ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ LESSONS LEARNED.ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΠΑΘΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΟ 2003 ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΑΛΙΜΠΑΝ, ΚΑΙ ΠΩΣ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΠΕΤΡΕΨΕ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟ 2006, 2008 ΚΑΙ 2009.ΑΠΛΑ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ. ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΗ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ.

2) ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΙ LESSONS LEARNED ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ, ΤΟ ΟΤΙ ΕΠΙ 3 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΗΝΕΣ ΒΑΡΥΠΟΙΝΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΡΟΥΓΙΑ, ΤΟΥ ΚΑΤΣΑΝΙΚ , ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΕΣΕΒΟ, ΕΚΑΝΑΝ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ-ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ-ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ-ΦΩΚΙΔΑΣ-ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ-ΒΟΙΩΤΙΑΣ-ΑΤΤΙΚΗΣ-ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ-ΑΧΑΙΑΣ-ΑΡΚΑΔΙΑΣ-ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ-ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ-ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ….ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ….ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ,!!!. ΣΚΟΤΩΣΑΝ-ΕΚΛΕΨΑΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΑΝ ΠΕΡΙΟΧΕΣ. ΕΜΑΘΑΝ ΚΑΤΑΤΟΠΙΑ. 
 
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΡΥΠΤΕΣ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΥΛΙΚΑ. ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΑΝ. ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ, ΠΑΡΑ ΟΙ ΔΙΩΚΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΚΑΚΙΣΤΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΑΣΥΜΜΕΤΡΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ, ΜΕ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ…ΛΙΓΟ ΕΥΘΙΞΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ….ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΚΑ, ΟΙ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΧΑΡΑ, ΟΥΤΕ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΒΡΑΧΩΔΗ ΟΡΗ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΗΠΑ-ΚΑΝΑΔΑ. ΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ ΉΤΑΝ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ….ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΞΟΥΝ….ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΟΤΑΝ ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ Η ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΥΤΣΕΚΑΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΑ ΓΙΛΕΚΑ, ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ. ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΝΕ, ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΙΚΟΣΙΤΕΤΡΑΩΡΑ. ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ….

3) ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΕΙΧΑΝ ΕΝΑ ΑΡΚΕΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ….ΔΕΝ ΤΙΜΑ ΚΑΝΕΝΑ , ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΚΛΕΒΑΝ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΕΥΓΑΝΕ…ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΤΥΟ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ….
 
ΚΑΙ ΕΧΟΥΝΕ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ UCK-UCPMB-UCT…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟΙ. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΔΟΚΙΜΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΣ ΔΙΚΤΥΑ ΚΑΛΥΨΗΣ, ΑΤΡΑΠΟΥΣ ΔΙΑΦΥΓΗΣ, ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΜΙΝΙ-ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΩΝ, ΚΛΠ. Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΕΠΙΖΗΣΑΝΤΩΝ ΗΤΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ…ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΝ-ΛΟΓΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ-ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΤΕΘΝΙΚΩΝ ΚΥΚΛΩΝ ΤΣΑΜΗΔΩΝ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΣΤΙΑΣΤΕΙ ΣΕ 4 ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΟΡΙΑΚΗΣ ΖΩΝΗΣ /ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΜΕΡΟΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΣΑΜΗΔΩΝ ΠΟΥ ΔΡΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΣΑΓΙΑΔΑ-ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ-ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΦΡΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΣΟΥΛΙΟΥ.

4) Η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ , ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΕΝΑ, ΣΕ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ/ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ/ΚΑΛΥΨΗΣ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΧΩΡΙΩΝ, ΕΝΩ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ HUMAN INTELLIGENCE. ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΗ-ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΔΕΝ ΕΠΙΛΥΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ. 
 
ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΚΑΚΟ, ΜΕ ΥΒΡΙΔΙΚΑ ΜΕΣΑ, ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΘΕΡΜΙΚΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΛΠ. ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΤΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΤΟ 1998-ΥΣΤΕΡΟΥΝ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΣΥΜΜΕΤΡΩΝ ΑΠΕΙΛΩΝ. Η ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΕΙΣΔΥΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΩΝ ΑΣΥΜΜΕΤΡΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.

ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1949 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ ΣΕ ΑΝΤΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟ. ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΜΗ-ΓΡΑΜΜΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΉΤΟΙ ΑΠΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ-ΥΕΜΕΝΗ-ΚΟΣΟΒΟ-ΙΡΑΚ-ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΚΛΠ. ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΩ…ΚΑΛΑ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ…Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΜΠΛΟΚΕΣ ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ-ΚΡΙΣΗ ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΥΤΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΟΥΤΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ.

5) Ο ΕΜΦΥΤΟΣ ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΩΝ , ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΥΝΔΡΟΜΑ ΜΗ-ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ 2007-2008, ΟΤΑΝ Ο ΕΠΙΤΙΜΟΣ Α/ΓΕΕΘΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΑΨΑΣ, ΉΘΕΛΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΜΙΚΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ. ΤΟΤΕ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΝ ΑΠΩΛΕΙΩΝ. ΑΥΤΑ ΣΩΣΤΑ ΕΙΝΑΙ. ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΘΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ

* ΕΜΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΜΕΣΩ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΜΕ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ.

*ΠΡΟΤΕΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ, ΠΡΙΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ. ΑΡΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΙΚΡΑΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ.

*ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΜΙΚΡΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΝΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ Α ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ/ΚΟΖΑΝΗ, ΚΑΙ ΤΗΣ VIII ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ/ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ ΕΚΕΙ .ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟ-ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΜΕΘΟΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΜΟ ΤΗΣ ΦΤΕΛΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΡΙΕΘΝΕΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ….ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΔΙΑΦΟΡΑ…ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ….ΤΟ ΑΝ ΕΦΕΡΑΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ Ή ΙΧΝΗΛΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ, ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

ΑΣΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΠΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΈΣΠΡΩΧΝΑΝ …ΑΠΟ ΤΟ ΡΙΟ-ΑΝΤΙΡΙΟ…ΠΡΟΣ ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΔΡΑΠΕΤΕΣ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΧΩΡΑ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ….ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟΜΟΔΙΤΙΚΑ….
 
ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΛΑΟΥΖΕΒΙΤΣ ΚΑΙ ΖΟΜΙΝΙ….ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΝΕΙ. ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΕΝΙΑ ΣΚΕΨΗΣ….ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΒΗΝΟΥΜΕ…ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΔΕΝ ΑΠΑΛΛΑΣΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΜΕΝΟ…ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝ ΑΓΓΙΞΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΛΑΘΕΜΕΝΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΚΛΠ. ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΥΧΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΑΝΕ. ΑΣΕ ΠΟΥ Ο ΚΟΛΑ ΡΙΣΚΑΡΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΥΟ ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙ….ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΥΠΗΡΧΕ-ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕ…ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΝΙΣΠΟΛΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ….

6) ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΣΥΜΜΕΤΡΕΣ/ΥΒΡΙΔΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ-ΑΠΕΙΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ .ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΜΕΛΕΤΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΟΙ ΛΙΝΤ-ΣΜΙΤ-ΣΑΤΟΝ-ΟΥΙΛΣΟΝ ΚΑΙ ΧΕΙΜΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΑΣΥΜΜΕΤΡΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΗΠΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΚΑΝΑΔΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ….ΧΡΗΣΙΜΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ. ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΠΡΕΣΠΕΣ-ΟΡΕΙΝΗ ΡΟΔΟΠΗ…ΛΕΩ..

ΕΓΡΑΨΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ, ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΓΙΝΕΙ. ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΝΕ Ή ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ….ΕΧΟΥΝΕ ΗΔΗ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΜΑΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΑΝ. ΚΑΙ ΚΡΙΘΗΚΑΜΕ ΜΕΤΕΞΕΤΑΣΤΕΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ. ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ …ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΗΣΑΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ, ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ «ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ»…ΚΑΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΟΜΗΡΟΣ ΤΡΙΣΑΘΛΙΩΝ ΞΕΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΑΝΤΕΘΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΑΣ ΙΣΤΟ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΗ ΠΛΗΓΜΑΤΑ. ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΣΤΟ HOMELAND SECURITY. ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ. ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΙΣΚΑ ΤΗΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ. ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΕ ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ ΕΥΚΑΜΠΤΩΝ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΟΙ ΕΚΑΜΙΤΕΣ ΣΕ ΟΡΕΙΝΟ ΟΓΚΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΣΕ ΗΜΙΟΡΕΙΝΟ. ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΟΧΙ ΕΚΕΙ.

ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΠΟΛΛΑ, ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ, ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΧΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ. ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΟΥΝ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΙΟ ΠΟΝΗΡΟΥΣ…

ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΑΝΩΤΑΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΘΕΤΕΣ, ΑΦΟΥ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ,( ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΕΝΝΟΩ) ΑΠΕΤΥΧΕ. ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ , ΠΧ ΣΕ ΝΟΡΒΗΓΙΑ, ΣΕ ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΣΕ ΠΟΛΩΝΙΑ ΚΑ, ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ. ΚΑΙ ΕΠΗΓΑΝΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΥΘΙΞΙΑ
….ΚΑΙ ΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΕΥΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ. ΚΑΙ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ. ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ. ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ…

ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΓΡΑΨΩ, ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ/ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΩ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΓΩΝΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, Η ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΟ-ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΜΕΘΟΡΙΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝΕ ΤΟ «ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ».

* Ο ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΕΠΙ 15 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΣΥΜΜΕΤΡΕΣ-ΥΒΡΙΔΙΚΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ, ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΓΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΝΑΡΚΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ 25 ΧΩΡΩΝ, ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΚΛΠ. ΕΧΕΙ ΔΙΔΑΞΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΕ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΡΑΤΩΝ-ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΣΕ ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΣΕ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΝΑ ΑΣΙΑΣ ΚΛΠ. ΑΠΟ ΤΟ 1996 ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.