Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Έπιασαν στη Μεσσηνία διεθνώς διωκόμενο Ρουμάνο

Ο 42χρονος Ρουμάνος συνελήφθη χθες μαζί με έναν 33χρονο συμπατριώτη του. Σε βάρος του πρώτου, εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης των Ρουμανικών Αρχών, για κλοπές.

 

Και οι δύο κατηγορούνται για παράβαση της Νομοθεσίας για τα όπλα. Κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια και διαρρηκτικά εργαλεία, καθώς επίσης κοσμήματα, χάλκινα αντικείμενα και καλώδια, η προέλευση των οποίων ερευνάται

Οι αστυνομικοί τους έπιασαν χθες το πρωί, στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση και αφού τους έκαναν έλεγχο. Στην κατοχή τους, βρήκαν και κατέσχεσαν, δύο μαχαίρια τα οποία κατείχαν παράνομα.

Επιπλέον, όπως προέκυψε, σε βάρος του 42χρονου, εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης από τις Αρχές της Ρουμανίας, σύμφωνα με το οποίο κατηγορείται για κλοπές.


ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.
ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

Παράλληλα, η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Κυπαρισσίας, για εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους σε κλοπές,

καθώς στην κατοχή τους βρεθήκαν επίσης και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, χάλκινα αντικείμενα, καλώδια και κοσμήματα, τη νομιμότητα της κατοχής των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν.