Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Ζευγάρι Φιλλιπινέζων διακινούσε τα ναρκωτικά μέσα σε τηλεκάρτες!

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ένα ζευγάρι Φιλιππινέζων που διακινούσαν κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη η αλλιώς ice, την οποία έκρυβαν μέσα σε τηλεκάρτες.


Μέσα σε τηλεκάρτες τοποθετούσαν τα ναρκωτικά που προόριζαν προς πώληση, δύο Φιλιππινέζοι που συνελήφθησαν από την Αστυνομία στους Αμπελόκηπους.

Πρόκειται για μία γυναίκα 45 χρόνων κι έναν άνδρα 35 χρόνων. Σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα διακινούσε συστηματικά από το σπίτι της κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη, την οποία τοποθετούσε μέσα σε τηλεκάρτες.

Συγκεκριμένα, έσκιζε το περιτύλιγμα της τηλεκάρτας, στη συνέχεια τοποθετούσε μέσα την ποσότητα του ναρκωτικού, την ξανακολλούσε και την έβαζε σε νάιλον συσκευασία χρησιμοποιώντας για την συγκόλλησή της φιάλη υγραερίου και φλόγιστρο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, κανείς απο τους πελάτες της δεν είχε δει το πρόσωπό της καθώς από το παράθυρο του σπιτιού της έβγαζε προς το δρόμο  κοντάρι στην άκρη του οποίου είχε προσαρμόσει δερμάτινη θήκη  κινητού τηλεφώνου. Εκεί ο αγοραστής έβαζε το αντίτιμο και στη συνέχεια αυτή τοποθετούσε την τηλεκάρτα με την κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη.

Σημειώνεται ότι ταξινομούσαν τις τηλεκάρτες με τις ενδείξεις 5, 10, 15, 20 ευρώ,  ανάλογα με την ποσότητα που περιείχε κάθε τηλεκάρτα.

Κατασχέθηκαν:
-74 νάιλον συσκευασίες περιέχουσες κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη βάρους 30 γραμμ.
-1 ζυγαριά ακριβείας
-390 ευρώ
-2 κινητά τηλέφωνα
-3 μπλοκ σημειώσεων με ιδιόχειρες σημειώσεις με αγοραπωλησίες ναρκωτικών ουσιών
-185 νάιλον συσκευασίες
-750 τηλεκάρτες για συσκευασία-απόκρυψη των ναρκωτικών ουσιών
-3 ψαλίδια
-1 φιάλη υγραερίου βάρους 240ml καθώς και ένα 1 φλόγιστρο υγραερίου για την συγκόλληση των συσκευασιών
-1 κοντάρι με δερμάτινη θήκη.
Οι συλληφθέντες  οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα.