Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ...!!! ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.. ΟΙ ΑΛΒΑΝΑΟΙ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ!

Δύο άτομα που φέρονται ως δολοφόνοι του ανώτατου αξιωματικού της αλβανικής αστυνομίας Ντριτάν Λαμάι κρατούνται στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Τα δύο αυτά άτομα φέρονται να δολοφόνησαν τον Λαμάι αργά το βράδυ της Κυριακής, μέσα στο αυτοκίνητό του, σε περιοχή κοντά στο κέντρο των Τιράνων, σε μία μαφιόζικου τύπου επίθεση.

Όπως ανακοίνωσε η αλβανική αστυνομία, τα άτομα αυτά εντοπίστηκαν από αστυνομικούς, τα ξημερώματα της Δευτέρας, σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και στην κατοχή τους βρέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης. Οι αλβανικές αρχές ανακοίνωσαν ακόμη πως έχουν ζητήσει από τα αρμόδια ελληνικά όργανα να ολοκληρωθεί, το ταχύτερο δυνατό, η διαδικασία έκδοσής τους στην Αλβανία.

Πρόκειται, σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, για δύο επιχειρηματίες που ασχολούνται με τυχερά παιχνίδια και νυχτερινά κέντρα διασκέδασης και φέρονται να είχαν προηγούμενα με τον δολοφονηθέντα αξιωματικό, λόγω της παράνομης δράσης τους. newsbeast.gr