Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

Βροχή ελληνοποιήσεων με φόντο τις εκλογές: 200 λαθρομετανάστες την μέρα παίρνουν δικαίωμα ψήφου μπας και σωθούν οι συριζαίοι


Βροχή ελληνοποιήσεων με φόντο τις εκλογές: 200 λαθρομετανάστες την μέρα παίρνουν δικαίωμα ψήφου μπας και σωθούν οι συριζαίοιΕπειδή γνωρίζουν ότι οι Έλληνες δεν θέλουν ούτε ζωγραφιστούν να τους βλέπουν, οι συριζαίοι και οι «πατριώτες», ψεκασμένοι συνοδοιπόροι τους και «κυβερνητικοί εταίροι» σχεδιάζουν την αλλοίωση του εκλογικού σώματος για να διασωθούν.

Διαβάζουμε, λοιπόν, στην εφημερίδα «Το Βήμα», ότι μονάχα σε 3 μέρες, σε 3 διαφορετικά ΦΕΚ (28 Σεπτεμβρίου, 2 Οκτωβρίου και 4 Οκτωβρίου), δημοσιεύτηκαν 611 ελληνοποιήσεις λαθρομεταναστών, δείγμα ότι οι συριζαίοι έχουν στήσει φάμπρικα αλλοίωσης του εκλογικού σώματος.

Μάλιστα, όπως σημειώνουν πονηρά άνθρωποι που πρόσκεινται στην κυβέρνηση, 850.000 λαθρομετανάστες πληρούν τα κριτήρια που έχει θέσει το Υπουργείο Εσωτερικών και έτσι αναμένεται να αλλάξει άρδην ο εκλογικός χάρτης.

Βεβαίως, αυτό δεν είναι πρωτοφανής πρακτική, αφού και οι πασόκοι και οι νεοδημοκράτες το έχουν κάνει αφειδώς στο παρελθόν.