Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018

Συμμορία πακιστανών «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ πίσω από το στυγερό φονικό στου Φιλοπάππου


Συμμορία πακιστανών «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ πίσω από το στυγερό φονικό στου ΦιλοπάππουΌπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες που διαρρέουν στον τύπο από την αστυνομία, οι έρευνες για το στυγερό φονικό στου Φιλοπάππου, με στοιχεία που προέρχονται από καταθέσεις, αλλά και από τις κάμερες ασφαλείας, έχουν επικεντρωθεί σε 10 βασικούς υπόπτους, που σχηματίζουν μία ομάδα Πακιστανών εγκληματιών.

Στο σημείο αυτό είχαν στο παρελθόν επίσης δραστηριοποιηθεί ομάδες Αλγερινών, Αφγανών, Μαροκινών, αλλά και ρομά, όμως οι έρευνες δείχνουν να καταλήγουν στους πακιστανούς ληστές, ενώ τώρα κρίσιμο για την συνέχεια των ερευνών είναι, όπως αναφέρει στην διαρροή, το στίγμα του κλεμμένου κινητού τηλεφώνου.

Δεν ξέρουμε που θα καταλήξουν οι έρευνες και αν θα έχουμε τελικά την σύλληψη των δραστών. Τα βέβαια γεγονότα γύρω από το τραγικό περιστατικό είναι ότι έχουμε να κάνουμε με μία συμμορία λαθρομεταναστών κακοποιών και ότι βαρύτατες ευθύνες βαραίνουν τους υπουργούς και τους επιτελείς τους, που αγνοήσανε για πολιτικούς λόγους (για τα ψηφαλάκια δηλαδή) τις συνεχείς προειδοποιήσεις της Χρυσής Αυγής για την εν λόγω περιοχή.