Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

Δέκα ληστείες στην ίδια περιοχή είχαν διαπράξει οι αλλοδαποί δολοφόνοι του Φιλοπάππου - Φωτογραφίες από την δράση τους!


Δέκα ληστείες στην ίδια περιοχή είχαν διαπράξει οι αλλοδαποί δολοφόνοι του Φιλοπάππου - Φωτογραφίες από την δράση τους!Άλλες δέκα ληστείες στην ευρύτερη περιοχή της Ακρόπολης είχαν διαπράξει οι δύο Πακιστανοί και ο Ιρακινός που συνελήφθησαν και ομολόγησαν ότι εκείνοι λήστεψαν και οδήγησαν στο θάνατο τον 25χρονο φοιτητή Νικόλα Μουστάκα.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την αστυνομία, οι τρεις ταυτοποιήθηκαν ως δράστες άλλων δέκα ληστειών, ενώ η έρευνα συνεχίζεται, αφού εκτιμάται ότι μπορεί να έχουν κάνει πολλά περισσότερα αδικήματα.

Θυμίζουμε ότι και οι τρείς ήταν σεσημασμένοι, αλλά παρόλα αυτά δεν απελάθηκαν. Ειδικότερα, ο δήθεν ανήλικος Πακιστανός είχε συλληφθεί τον περασμένο Ιανουάριο για ληστεία στο δρόμο, αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Ο δεύτερος Πακιστανός είχε συλληφθεί το 2016 με πλαστά χαρτιά και Ιρακινός, ηλικίας είχε επίσης καταγραφεί στα αστυνομικά αρχεία για παραβατικές πράξεις από κεντρικό τμήμα της Αθήνας.

Μάλιστα, σε μία από τις ληστείες τους που είχαν ως θύματα γερμανίδες τουρίστριες ή μία εκ των θυμάτων είχε το σθένος να σηκώσει την φωτογραφική μηχανή και να απαθανατίσει την επίθεση που δέχτηκαν από την συμμορία των δολοφόνων, λίγα μέτρα από τον βράχο όπου δολοφόνησαν τον νεαρό Έλληνα.



Οι γερμανίδες πήγαν και κατέθεσαν αυτές τις φωτογραφίες στο Α.Τ. Ακροπόλεως, όμως παρά τις φωτογραφίες δεν είχε επιτευχθή η σύλληψή τους, με αποτέλεσμα λίγες μέρες μετά να σκοτώσουν τον νεαρό Έλληνα.

Σαφέστατες είναι οι ευθύνες της κυβερνήσεως Τσίπρα – Καμμένου, αλλά και των προηγούμενων κυβερνήσεως ΠαΣοΚ – ΝΔ, οι οποίες γέμισαν την χώρα με λαθρομετανάστες.


Θυμίζουμε δύο αποσπάσματα από την επιστολή της μάνας του δολοφονηθέντος προς τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, την οποία ακόμα δεν έχει τολμήσει να απαντήσει.

«Μήπως, αντί να επαίρεστε κάθε χρόνο για την αύξηση του αριθμού των τουριστών, να τους ενημερώνετε ότι εδώ μέσα στην καρδιά της Αθήνας μπορεί ανά πάσα στιγμή να γίνουν βορά "μελαμψών"(;) κακοποιών, όπως αυτών που επιτέθηκαν στον Νικόλα μου;».
«Μήπως θα έπρεπε η Πολιτεία, αντί να καλοδέχεται προσφέροντας "γην και ύδωρ" στα πάσης λογής εγκληματικά και επικίνδυνα με άγρια ένστικτα στοιχεία, να προνοεί πρωτίστως για την ασφάλεια των ίδιων της των πολιτών τους οποίους αφαιμάσσει καθημερινά, εγκαταλείποντάς τους παράλληλα στα χέρια αδηφάγων συμμοριών, για τις οποίες η αξία της ανθρώπινης ζωής έχει λιγότερη σημασία από την αξία ενός κινητού, ή μιας χρυσής αλυσίδας;»