Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

ΡΟΜΑ στο Μενίδι επιτέθηκαν σε αστυνομικούς και έσπασαν δύο περιπολικά... Μαντέψτε ποιος θα πληρώσει τις ζημιές!

Μετά την δολοφονία του 11χρονου μαθητή (από «αδέσποτη» σφαίρα, μια υπόθεση που ποτέ δεν εξιχνιάστηκε, ενώ σε άλλες περιπτώσεις –με τη χρήση των σύγχρονων μέσων- η αστυνομία βρίσκει και «ψύλλο στ’ άχυρα»…) και τις οργισμένες αντιδράσεις των κατοίκων, το ψευδοκράτος υποσχέθηκε πως θα επιβάλλει τον νόμο και την τάξη στο Μενίδι.

Και επέβαλλε νόμο και τάξη, για καμμιά βδομάδα. Μετά άρχισαν πάλι τα ίδια: κλοπές, τρομοκρατία, αδέσποτοι πυροβολισμοί κ.λπ.

Δεν είναι, λοιπόν, καθόλου περίεργο αυτό που συνέβη σήμερα στον καταυλισμό της περιοχής. Η Αστυνομία κλήθηκε για να επιβάλει την τάξη καθώς από τον καταυλισμό ακουγόταν μουσική στη διαπασών και –ως συνήθως- έπεφταν άσκοποι πυροβολισμοί, και οι «ευπαθείς» μόλις αντιλήφθηκαν τα περιπολικά να μπαίνουν στο «άσυλό» τους, τα διέλυσαν με πέτρες και καδρόνια.

(ΥΓ): Ψιτ, «κοροϊδάκι» φορολογούμενε Έλληνα, εσύ θα πληρώσεις τα σπασμένα! Και μάζεψε τα παιδιά σου μέσα στο σπίτι, γιατί οι αδέσποτες των «ευπαθών» δεν κάνουν διακρίσεις! Μπορεί να πέσουν πάνω σε οποιονδήποτε!