Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Φρικτά βασανιστήρια και βιασμοί μεταξύ Πακιστανών στο Κορωπί!


Φρικτά βασανιστήρια και βιασμοί μεταξύ Πακιστανών στο Κορωπί!Απίστευτα σκηνικά βίας και σεξουαλικών κακοποιήσεων και απάνθρωπων βασανιστηρίων καταγγέλλουν στην αστυνομία ότι υπέστησαν Πακιστανοί από ομοεθνείς τους!

Σύμφωνα με το notioanatolika.gr, δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια που καταγγέλλονται τέτοια γεγονότα, όμως φαίνεται ότι η βία ανάμεσά τους είναι μια εφιαλτική καθημερινότητα. Και βέβαια κανείς δεν γνωρίζει πού μπορούν να οδηγήσουν τέτοιες καταστάσεις.

Τελευταίο περιστατικό είναι αυτό που αποκαλύφθηκε μετά τη σύλληψη από αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ. δύο Πακιστανών, κατοίκων Κορωπίου, ηλικίας 27 και 33 ετών, τη Δευτέρα. Με βάση όσα ομολόγησαν ο ένας Πακιστανός είχε κρατηθεί από τον άλλο και δύο ακόμη ομοεθνείς του οι οποίοι τον υπέβαλαν σε φρικτά βασανιστήρια και βιασμούς με αντικείμενα.

Συγκεκριμένα εισέβαλαν σε αποθήκη στην οποία το θύμα δήλωσε ότι έμενε, τον έδεσαν και άρχισαν να τον χτυπούν σε όλο το σώμα τους. Στη συνέχεια τον βίασαν με μπουκάλια και άλλα αντικείμενα ενώ μετά προσπάθησαν με μία τανάλια να του ξεριζώσουν τα νύχια!

Είναι εμφανές ότι η βία βασιλεύει στις κοινωνίες των Πακιστανών όχι μόνο στο Κορωπί αλλά και σε άλλες περιοχές της Ανατολικής Αττικής αλλά και της υπόλοιπης χώρας αφού τέτοια περιστατικά είναι συνεχή και όλοι πλέον αναρωτιούνται πού μπορούν να οδηγήσουν τέτοιες βιαιότητες.