Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Πακιστανοί λαθρομετανάστες οι δολοφόνοι του Αρχιμανδρίτη στον Γέρακα - Την κοπάνησαν στο εξωτερικό!

Ένα ακόμα αιματηρό έγκλημα λαθρομεταναστών εξιχνιάστηκε σήμερα. Όπως ανακοίνωσαν οι Αρχές δράστες της δολοφονίας του Αρχιμανδρίτη στον Γέρακα είναι δυο πακιστανοί 28 και 33 ετών.

Ως ψυχροί δολοφόνοι περιγράφονται οι δύο Πακιστανοί, ηλικίας 28 και 33 ετών, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονία του 47χρονου Αρχιμανδρίτη Ιερόθεου μέσα στο μικρό διαμέρισμά του στον Γέρακα.

Οι δράστες φέρονται να ήρθαν στην Αθήνα από τα Χανιά την ημέρα της δολοφονίας, να ήρθαν σε επαφή με το θύμα μέσω τρίτου Πακιστανού που γνώριζε τον Αρχιμανδρίτη και στη συνέχεια να προχώρησαν στο έγκλημα που είχε κίνητρο τη ληστεία.

Στη συνέχεια, την ίδια ημέρα, οι δράστες έφυγαν αεροπορικώς για την πατρίδα τους. Σε βάρος τους αναμένεται να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης, ενώ ο τρίτος Πακιστανός που γνώριζε το θύμα αναζητείται για να συλληφθεί στην Ελλάδα.

Στα ίχνη των δύο ανδρών έφτασαν οι αστυνομικοί μετά από εξονυχιστικές έρευνες και πλέον τους αναζητούν σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος ιερέας είχε βρεθεί άγρια δολοφονημένος μέσα στο σπίτι του, στην οδό Ναυπλίου 5, στο Γέρακα, αργά το βράδυ της Δευτέρας (13/02/2017).

Ο Αρχιμανδρίτης ήταν ένας άνθρωπος που βοηθούσε τους συνανθρώπους του και δεν αποκλείεται να δέχθηκε τους δύο δράστες στο σπίτι του για φιλανθρωπικό σκοπό. 

Αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά η εγκληματική πολιτική των "ανοιχτών συνόρων", την οποία στηρίζουν όλα τα κόμματα του "δημοκρατικού τόξου" και η οποία επιτρέπει σε λαθρομετανάστες δολοφόνους να κυκλοφορούν ανενόχλητοι στην Πατρίδα μας.