Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Πακιστανός δολοφόνος βρίσκεται στην χώρα μας: «Η Ελλάδα θα γίνει χώρα εγκληματιών», προειδοποιούν συγγενείς των θυμάτων του!


Πακιστανός δολοφόνος βρίσκεται στην χώρα μας: «Η Ελλάδα θα γίνει χώρα εγκληματιών», προειδοποιούν συγγενείς των θυμάτων του!Ένας στυγερός πακιστανός εγκληματίας, ο οποίος στην πατρίδα του είχε «καριέρα» στα κυκλώματα εκβιαστών και στις δολοφονίες, βρίσκεται στην Ελλάδα.

Ο συγκεκριμένος το 2014 είχε προβεί σε μία διπλή δολοφονία με καλάσνικοφ και ακολούθως ακολούθησε τα κύματα των «προσφύγων», προκειμένου να αποφύγει την σύλληψη και την τιμωρία για τα εγκλήματά του.

Ύστερα από διεθνές ένταλμα της Interpol συνελήφθη στην Θήβα και πλέον κρατείται στην Αμυγδαλέζα, ενώ έχει ξεκινήσει η διαδικασία για την απέλασή του.  

Δυστυχώς, η εν λόγω διαδικασία στην Ελλάδα των νεοδημοκρατών και των συριζαίων είναι εξαιρετικά μακροχρόνια, με σκοπό να μην πραγματοποιείται ποτέ, και έτσι ο εγκληματίας αυτός αναμένεται συντόμως να αφεθεί ελεύθερος, ώστε να συνεχίσει την «καριέρα» του στην Ελλάδα.
Όπως σημειώνει συγγενής ενός εκ των θυμάτων, «αν ισχύσει η απόφαση για τη μη έκδοσή του, τότε να ξέρετε πως η Ελλάδα θα γίνει χώρα εγκληματιών. Πάρτε για παράδειγμα αυτό που έγινε στη Γερμανία με τον αφγανό. Είχε επιτεθεί σε μια κοπέλα στην Ελλάδα και μετά βίασε και σκότωσε μια άλλη στη Γερμανία».

Η προειδοποίηση αυτή δυστυχώς φτάσει σε ώτα μη ακουόντων, αφού τόσο οι συριζαίοι, όσο και οι νεοδημοκράτες είναι βαθιά μπλεγμένοι στο πάρτι εκατομμυρίων των ΜΚΟ και δεν αφήνουν κανέναν λαθρομετανάστη να φύγει, μη χάσουν το μεροκάματο.