Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017

Ομολογία Μουζάλα: Το 70% των λαθρομεταναστών είναι άνδρες μόνοι... και όχι “πρόσφυγες”

Εξόχως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής (Λαθρομετανάστευσης) Μουζάλας, στο news247.gr.

Δύο είναι τα αποκαλυπτικά σημεία της συνέντευξης:

1ον) Ότι το 70% των εξ’ Ανατολών, Αφρικής και Αμερικής ακόμα, απρόσκλητων που… προτιμούν την Ελλάδα είναι άνδρες μόνοι (χωρίς οικογένεια) και δεν προέρχονται από εμπόλεμες χώρες, δηλαδή δεν είναι «πρόσφυγες», αλλά λαθρομετανάστες: «Επιπλέον, δεν έχουν πια χρήματα και κυρίως άλλαξε η σύσταση του πληθυσμού. Ενώ το 2015 είχαμε πρόσφυγες σε ένα ποσοστό της τάξης του 70%-80% τώρα το 70% είναι αυτό που κοινωνικά και πολιτικά λέμε παράτυποι μετανάστες και νομικά ορίζεται ως παράνομοι μετανάστες. Πρόκειται για νέους άνδρες, μόνους, που ψάχνουν να φύγουν στην Ευρώπη και όχι για οικογένειες με παιδιά, που σημαίνει ότι πλέον προκύπτουν και προβλήματα παραβατικότητας».

2ον) Ότι οι απρόσκλητοι που διαμένουν στα hotspots έχουν πολύ περισσότερες παροχές από πολλές ελληνικές οικογένειες: «Έχουμε αρχίσει να διοργανώνουμε πολιτιστικές εκδηλώσεις και να δίνουμε μερικώς μετρητά. Οι άνθρωποι έχουν τρεις φορές την ημέρα φαγητό, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, δευτεροβάθμια περίθαλψη, έχουν wi-fi σε όλα τα στρατόπεδα, έχουν θέρμανση. Για όνομα του θεού. Πολλά από αυτά που σας λέω δεν τα έχουν ελληνικές οικογένειες».

Τα συμπεράσματα δικά σας!